Video placeholde
Nemanželská Fidelova dcera Alina na svém otci nenechala nit suchou.
Alina svého otce nesnášela.
Alina napsala knihu, ve které si podala členy své rodiny.
Za slova v knize dostala Alina pokutu, protože ji žalovala za pomluvu její teta.
Za slova v knize dostala Alina pokutu, protože ji žalovala za pomluvu její teta.
31
Fotogalerie

Nezbedná dcera Fidela Castra: Kvůli nenávisti utekla z Kuby v přestrojení za španělskou turistku

Už odmala měla jasno, že ke svému otci Fidelu Castrovi rozhodně nebude chovat nikterak hluboké city. Alina Fernández-Revuelta v dospělosti vzpomínala na to, jak se k nim domů Castro v noci vkrádal a smrděl doutníky. A že by byla Alina jinak vzornou dcerou svého otce? To rozhodně ne. Dokonce z rodné Kuby utekla v převlečení za španělskou turistku.

Pro Alinu Fernández-Revuelta život v komunistickém područí vlastního otce nikdy nebyl to pravé ořechové. Toužila se z Kuby vypařit co nejrychleji to šlo a také se jí to povedlo. Vše nechala za sebou a utekla do USA v převlečení za španělskou turistku. Začala režim na Kubě kritizovat a obvinila svého otce Fidela Castra, že zemi dovedl na dno. 

 

Alina nikdy nešla pro ostřejší slovíčka daleko. Ostatně revoltu má v krvi, konkrétně ve svém jméně. Napsala dokonce knihu, kde si podala své příbuzné a zbytek rodiny, za což ji dokonce zažalovala její teta Juanita. Alina pak musela zapltit tučnou pokutu. Jediný, na kom si ale nikdy nesmlsla byl její její strýc Raúl. Ten byl totiž podle jejích slov jediný hodný člověk v celé rodině.