Kdyby došlo na rozvod, Aurea by po dva roky pobírala téměř čtyři miliony korun. Kdyby ale Adam zemřel, získala by třetinu z jeho půlmilardového bohatství.
Vítězka portorické soutěže krásy a pasačka několik prostitutek Aurea Vazquez-Rijos se nikdy neměla špatně.
Byli manželé sotva půl roku, když je při odchodu z klubu v San Juan napadl neznámý útočník. Adam zemřel po více jak 20 bodných ranách, Aurea dostala jen facku.
Kdyby došlo na rozvod, Aurea by po dva roky pobírala téměř čtyři miliony korun. Kdyby ale Adam zemřel, získala by třetinu z jeho půlmilardového bohatství.
Bohatý makléř platil za noc s Aureou 500$, po sexu s ní toužil několikrát týdně a zjevně si drahou společnici mohl dovolit.
16
Fotogalerie

Černé vdovy: Exkrálovna krásy a prostitutka nechala ubodat bohatého manžela. Na útěku strávila 7 let

Vítězka portorické soutěže krásy a pasačka několik prostitutek Aurea Vazquez-Rijos se nikdy neměla špatně. Vydělávala dost peněz, mohla vést spokojený život na hranici zákona, kdyby nepotkala bohatého realitního makléře Adama Anhanga. V manželství strávili jen pár měsíců, než ho Aurea nechala zavraždit. Umírajícího ho sledovala a u toho si povídala s nájemným zabijákem. Po letech na útěku skončila ve vězení, kde zůstane do konce života.

Aurea poznala Adama v roce 2003. Adamovi se krásná bývalá Miss Porto Rico Petite moc líbila, Auree se zase líbily Adamovy peníze. Bohatý makléř platil za noc s Aureou 500$, po sexu s ní toužil několikrát týdně a zjevně si drahou společnici mohl dovolit. Jejich vztah byl zpočátku plný vášně a výhradně obchodní transakcí. Jenže...

V roce 2005 Aurea Adamovi oznámila, že je těhotná a kvůli své víře nemůže jít na potrat. V březnu se pár vzal, ale Adam se už týden po svatbě odstěhoval ze společného domu. Aurea tam totiž nastěhovala valnou část své rodiny včetně matky, bratra, sestry a jejího přítel. Adam brzy na to navíc zjistil, že Aurea těhotenství jen předstírala. Kdyby došlo na rozvod, Aurea by po dva roky pobírala téměř čtyři miliony korun.

Kdyby ale Adam zemřel, získala by třetinu z jeho půlmilardového bohatství. Byli manželé sotva půl roku, když je při odchodu z klubu v San Juan napadl neznámý útočník. Adam zemřel po více jak 20 bodných ranách, Aurea dostala jen facku. Nic jim nebylo odcizeno. Aureu svědci prý viděli, jak si nad umírajícím Adamem povídá se zabijákem. Policie měla prakticky hned jasno. Domněnky jim nakonec potvrdil nájemný vrah, kterého dopadli.

Při výslechu přiznal, že mu Aurea za vraždu manžela slíbila 65 milionů korun. Ďábelský plán jí prý pomohla vymyslet sestra s přítelem. Aurea jak zjistila, že se kolem ní utahuje smyčka, prchla do Evropy. Po sedmi letech byla dopadena v Madridu. Ve své domovině dostala spolu se sestrou i jejím už expartnerem doživotí bez možnosti podmínečného propuštění.