Americký finančník George Soros - ilustrační snímek

Americký finančník George Soros - ilustrační snímek Zdroj: Profimedia.cz

Deníček George Sorose: Ďábelský miliardář, který hodlá zničit svět. Ale v cestě mu stojí Babiš

O Georgovi Sorosovi, americkém miliardáři maďarského původu, kolují nejrůznější zvěsti a fámy. Jedni tvrdí, že se snaží destabilizovat Evropu, jiní zase že při přistání v letadle netleská. Skutečnost je však ještě mnohem horší. Do médií unikl soukromý Sorosův deníček, a nyní tak i běžný občan může nahlédnout do mysli geniálního arcizlouna, jakého svět doposud nespatřil.

8:00 – Vstávám. Budík má sice zvonit až za půl hodiny, ale v tom vedru nejde spát. Peřina z pandí kůže hřeje až moc. No nic, tak toho dneska stihnu víc.

8:20 – Všichni tvrdí, že snídaně je nejdůležitější jídlo dne. Mají pravdu. Posnídal jsem útlak a zmar lidí ze zemí třetího světa, a abych se dorazil, vysál jsem krev několika novorozenců. Už mi začínají docházet. Musím inseminovat zase nějaké své otrokyně.

9:00 – Tak a jde se pracovat. Svět se sám nezničí. Evropská unie ještě pořád stojí, a co je hlavní a co mi nedává v noci spát, Česká republika ještě stále nehoří v plamenech. Takhle to nenechám. Česká republika je moje priorita.

10:00 – Tak co tu máme. Ten Babiš je slizký jako had. Vůbec se mi ho nedaří svrhnout. Přitom to je právě ten mesiáš, který stojí mezi mnou a destrukcí České republiky. Ten chlap by se pro blaho národa, který není jeho, přetrhnul. Já ho ale zlomím.

10:30 – Mí lidé zfalšovali zprávu Evropské komise o dotacích. Instruoval jsem je, ať Babiše pomluví a nařknou ho ze střetu zájmů. Taky mu Evropská unie sebere dotace na Agrofert. Tím zabiju dvě mouchy jednou ranou. Zničím Babiše a zničím i Agrofert, který je mi bůhví proč trnem v oku.

11:00 – Jak jako jenom předběžná zpráva? Co to ten Babiš mele? Ta zpráva má všechny štemply plus nějaký navíc, který jsem dodal. To nemůže jen tak prohlásit za předběžnou a dělat, že se nic neděje.

11:20 – Ty vole, ten ještěr neodstoupí. Tak já už nevím. Ta zpráva byla zfalšovaná tak dokonale, že po jejím zveřejnění by se zastyděl a odstoupil i lidožravý diktátor z Ugandy, který bydlí v paláci z lidských kostí, ale ten bývalý čobol nic.

11:40 – Tak takhle ne. Došla mi trpělivost. Osobně jsem pověřil pár nedostudovaných netáhel z mé spící buňky Milion chvilek pro demokracii, aby svolala demonstrace proti Babišovi. Bude mě stát spoustu peněz zaplatit demonstranty, aby přišli, ale je to investice.

12:30 – Zatím než svolají demonstraci, prošel jsem si svoje obrovské haly s uprchlíky. Dneska vyšlu na lodích tak pět tisíc černoušků do Belgie a dva tisíce do Francie. Jen tak, protože chci. Ještě jsem jim všem dal iPhony, protože to tak lidi chtějí, naočkoval je nemocemi a naládoval viagrou. Za pár hodin dorazí do Evropy sedm tisíc mladých černochů s erekcí. To by bylo, aby někoho neznásilnili. Musím dát posádkám lodi povel, aby dávali pozor, aby se ty nadržený opice neznásilňovali mezi sebou. Oni by se mi na lodích vyblbli a potom by v Evropě nikoho nechtěli znásilnit.

14:00 – Ach jo, teď ještě ten Okamura. Na toho rákosníka bych zapomněl. Můj zpravodaj mi právě hlásil, že Okamura zastavil islám. To jako fakt? Jak jako zastavil islám? To jde? Srát na Okamuru i na islám. Večer pošlu do Evropy hinduisty nebo svědky Jehovovy. S těmi Okamura nepočítá. To bude moje finta.

14:30 – Pomalu se blíží demonstrace proti Babišovi. Demonstranty svážíme autobusy z celé republiky. Musíme jim proplácet i obědy, jinak by prý nepřijeli. To se mi to zase prodraží, tahle sranda.

15:30 – Zpravodaj hlásí, že Okamura zastavil diktát Evropské unie. To je hroznej vřed, ten člověk. On zastavuje jak na běžícím pásu. Jak to, že ho Česká televize, kterou platím, nezadupala do země? Musím jim poslat víc peněz a doporučit jim, aby o Okamurovi lhali ještě víc než doteď.

16:00 – Volal mi Kalousek, že vytáhl na Babiše Čapí hnízdo, odposlechy, příposlechy, nadposlechy i syna na Krymu, ale prý pořád neodstoupí. Kalousku, Kalousku. Ty zbytečnej vožralo. Takový prachy mu platím a on není schopnej toho Babiše sesadit. Pošlu ho do protialkoholní léčebny a bude. Nahradím ho Ferim. Ten je mladej a má Instagram.

17:00 – Tak a je to tady. Čtvrt milionu lidí demonstruje proti Babišovi. Ty vole, to se prohnu jak prase. Všechny ty lidi vyplatit, to budou letos u Sorosů smutné Vánoce. Snad to bude stát za to.

18:00 – Venku bylo hezky, tak šli lidi znovu na koncert? Neodstoupí? Je to kampaň? Já toho Babiše nesnáším. Ten člověk se snad nedá sesadit. Já ho ale sesadím, jako že je Satan pode mnou. Já, který dosadil Merkelovou, já, kdo řídí imigrační vlnu do Evropy, já, kdo tahá za nitky v celém světě. Já to dokážu a Babiše sesadím. Zaplatím demonstraci, kterou svět ještě neviděl. Zaplatím takovou kampaň, že všichni ve vzdálenosti několika kilometrů od kampaně okamžitě odstoupí. Pošlu do Čech celou Afriku a možná i Grónsko. Jen se těš, Andreji. Ještě jsem neskončil. To ani náhodou.

Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně. Skutečností je, že není nikdo, kdo by klepnul Miloše Zemana přes prsty.