Tomio Okamura - ilustrační koláž

Tomio Okamura - ilustrační koláž Zdroj: fotomontáž Jan Ignác Říha

Okamura mění taktiku. SPD hodlá zastavit diktát EU a říct islámu NE z komunální úrovně

Dlouhá léta bojuje vlastenec, podnikatel, politik a finalista minulého ročníku mistrovství světa v populismu proti Islámu a diktátu Evropské unie. Bohužel, za ta léta se nemůže pochlubit žádným větším hmatatelným úspěchem. Islámu sice řekl NE, nicméně tím islám nijak nezničil.

„Ano, zaznamenali jsme NE pana Okamury. Vlastně se s ním setkáváme každý den. Ne nám říká celkem často. Dlouze jsme o tom diskutovali na celosvětovém shromáždění letos v červnu a vyhodnotili jsme, že i přes NE pana Okamury islám zůstává. Nic se rušit nebude,“ tvrdí Abdul Musaka, ředitel Islámu pro střední Evropu.

Ani jeho zastavování diktátu Evropské unie neslaví příliš veliký úspěch.

„Pan Okamura zde byl několikrát. Pokaždé si stoupne do futer dveří, které tak zatarasí, a odmítá pustit kohokoliv do sálu. Naštěstí zde máme ochranku, která si s panem Okamurou pokaždé hravě poradí a vyvede ho z budovy,“ vysvětluje Renlad Mann, tiskový mluvčí Evropského parlamentu.

Je tak nad míru jasné, že současná strategie a způsob boje Tomia Okamury za lepší Česko nikam nevede.

„Musel jsem to přehodnotit. Podívejte se, když se o něco urputně snažíte, dáte do toho všechno, makáte na tom i o víkendech a svátcích a ono to nenese žádné ovoce, je třeba se nad tím zamyslet. Něco změnit. Právě proto jsme se ve vedení SPD shodli, že na to musíme jinak,“ popisoval Tomio Okamura důvody změny taktiky.

SPD, potažmo přímo Tomio Okamura, se rozhodla, že zastaví diktát Evropské unie a řekne islámu ne na komunální úrovni.

„Teď budou ty komunální volby. My potřebujeme do městských a obecních zastupitelstev dostat naše lidi. Až budeme mít starosty a primátory, bude se nám islám zastavovat mnohem jednodušeji,“ dodal Okamura.

Co se nepovedlo na celostátní úrovni, jistě vyjde na té komunální. Tomio Okamura má v plánu prostřednictvím starostů zastavit islám převážně ve městech.

„Opevnit město je mnohem jednodušší než opevnit celou Českou republiku,“ nastínil Okamura taktiku. Čím menší město, tím lépe se budou stavět vozové hradby.

„I ten diktát Evropské unie porazíme lépe ve městech. Tam budeme mít mnohem větší přehled o tom, co se tam děje. Budeme lidem blíže. Jakmile v ulicích zahlédneme diktát Evropské unie, okamžitě ho zastavíme. Budu se opakovat, ale je mnohem jednodušší zastavit diktát Evropské unie ve městě, byť třeba stotisícovém než ho zastavovat v celé republice. Na komunální úrovni budeme mít větší přehled, co se kde děje,“ mnul si Okamura ruce.

„Právě proto je nosným tématem SPD v komunálních volbách právě onen boj s islámem a Evropskou unií. Lidé na to slyší a jsou si vědomi, že tudy by mohla vést cesta. Jen se podívejte ven,“ nabádal Okamura novináře, aby se podívali z okna jeho kanceláře.

„Vidíte venku nějaké muslimy? Nějaký diktát Evropské unie? Nevidíte. A víte proč? Protože své okolí dobře znám a dovedu ho ochránit. Tak to bude s našimi starosty. Oni taktéž své okolí znají a dokáží ho ochránit. My nemůžeme zastavovat Islám celorepublikově. Nemáme tolik lidí ani tolik možností. Teď jsme v Praze a vůbec nevíme, jestli není nějaký islám například v Ostravě. My odsud do Ostravy nevidíme. Ale pokud budeme mít v Ostravě našeho starostu, tak ten bude monitorovat situaci rovnou na místě a v případě výskytu islámu či diktátu Evropské unie ihned zasáhne.“ Zatleskal sám sobě Okamura a ukončil tím tiskovou konferenci.

Jak můžeme vidět, Okamura to má promyšlené a nám nezbývá než věřit, že mu tato strategie konečně vyjde. Už to totiž bylo trochu smutné, jak drahně let zastavuje islám a ono pořád nic.

Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně. Neuvěřitelně zní ale i zpráva o kandidatuře Hitlera a Lenina v komunálních volbách, ačkoliv je naprosto pravdivá.