Demonstrace Česko proti vládě. Václavské náměstí 16. 9. 2023

Demonstrace Česko proti vládě. Václavské náměstí 16. 9. 2023 Zdroj: Zbyněk Pecák

Demonstrace Česko proti vládě. Václavské náměstí 16. 9. 2023
Demonstrace Česko proti vládě. Václavské náměstí 16. 9. 2023
Demonstrace Česko proti vládě. Václavské náměstí 16. 9. 2023
Demonstrace Česko proti vládě. Václavské náměstí 16. 9. 2023
Demonstrace Česko proti vládě. Václavské náměstí 16. 9. 2023
9
Fotogalerie

Rajchl zuří! Na otevření Popeyes přišlo víc lidí než na jeho poslední akci. Takhle chudobu neporazíme, spílá

Vlastenec a stínový císař České republiky Jindřich Rajchl propadl návalu zuřivosti, když si spočítal, že na otevření první české pobočky řetězce rychlého občerstvení Popeyes přišlo více lidí než na jeho poslední demonstraci. Ačkoliv podle oficiálního digitálního počítadla hnutí PRO přišlo na poslední demonstraci svolané Jindřichem Rajchlem skoro sedm milionů lidí, ukázalo se, že to nestačilo. Respektive stačilo, ale systém počítání lidí Rajchlem a pobočkou Popeyes má rozdílnou metodiku.

Zatímco Rajchl počítal nejen lidi fyzicky se vyskytující na Václavském náměstí, ale i lidi, co by byli rádi na Václavském náměstí, ale nejsou, popřípadě lidi, kteří se za posledních deset let vyskytli na Václavském náměstí, tak metodika pobočky Popeyes počítá pouze lidi, kteří se za den skutečně v jejich pobočce objeví a něco si koupí.

„Takhle tu chudobu spolu neporazíme. Když vidím to odhodlání lidí pro sendvič zdarma, kteří jsou ochotni stát hodinu ve frontě, je mi smutno. Kde je to odhodlání pro dobrou věc? Odhodlání sesadit vládu a jmenovat mě císařem? Co má Popeyes a já ne?“ Plakal Rajchl v živém vysílání na Facebooku.

Jelikož ale Jindrovi záleží na České republice a běžných občanech mnohem víc než na svém pohodlí a důstojnosti, všeho nechal a osobně se jel na frontu tvořící se před rychlým řetězcem podívat.

„Ano, byl tu Rajchl. Křičel na mě, co si dovoluju čekat ve frontě, když mě moje země potřebuje, a snažil se mi vnutit transparent s nápisem „Fialo, odstup“. Transparent jsem si od něho nevzal a poradil mu, ať jde do prdele, že na jeho hysterické výlevy nejsem zvědavý,“ potvrdil pan Radim z fronty před Popeyes, že byl Rajchl na místě a snažil se v davu čekajícím před řetězcem podnítit vlastenecké cítění.

Přítomnost Rajchla potvrzují i další svědci z fronty.

„Byl tady a ptal se mě, proč jsem nepřišla na jeho demonstraci. Řekla jsem mu, že mu do toho nic není. Já nemám čas ani peníze jezdit po těch jeho demonstracích. Víte, kolik stojí cesta z Ostravy do Prahy? V práci jsem si vzala neplacené volno, zaplatila několik stovek za vlak, abych tady mohla šest hodin stát a urvat sendvič zadarmo. To je můj životní motor. Ne nějaké Rajchlovo blábolení a falešné vlastenectví,“ tvrdí paní Kateřina z Ostravy.

Jelikož Rajchl ve frontě před Popeyes neuspěl a nepodařilo se mu využít dav k tomu, aby Fiala odstoupil a přenechal mu Českou republiku, rozhodl se, že se do budoucna nechá inspirovat.

Už totiž nebude svolávat demonstrace, ale bude otevírat novou pobočku demonstrace. Jakmile se něco nového otevře, sjedou se tam lidé z široka daleka. A taky prvním sto demonstrantům dá něco zadarmo. Je jedno co. Hlavně že to bude zadarmo. O to se lidi porvou.

Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně. Skutečností ale například je nová studená válka v Africe.

Audioknihy Dominika Landsmana si můžete zakoupit a poslechnout v našem Ikiosku >>>