Ilustrační kresba

Ilustrační kresba Zdroj: Marek Douša

Ať táhnou, odkud přišli. Naše ženy si znásilníme sami, reagují flastenci na případy znásilnění žen Ukrajinci

Poté, co v Plzni Ukrajinec brutálně znásilnil dívku a posléze v Praze sexuálně napadl ukrajinský mladík další ženu, se zvedla opět vlna nevole. Lidé se začínají bouřit a poukazují na rostoucí počet sexuálních napadení, který se díky přítomnosti Ukrajinců na našem území rozrostl konkrétně o dvě.

„Já to říkal od začátku, že s těma úkáčkama bude jenom problém. Sami máme málo, a ještě sem zveme tuhle svoloč. Fiala jim cpe peníze horem dolem a oni se tu prohánějí v drahých autech, berou dávky, nepracují a znásilňují naše ženy a romské děti. Tohle musí skončit,“ domnívá se pan Jan z Brna, který už od jara chodí zabalen do ruské vlajky, protože je český flastenec.

Díky oběma nedávným událostem sexuálního násilí roste ve společnosti napětí a zlost. Ostatně ve společnosti roste napětí a zlost tak nějak pořád, protože záminka k růstu napětí a zlosti se vždycky najde a Okamura, Babiš, popřípadě nějaký jiný aktuální populista či pasáček bezduchých typu Rajchl, pokaždé rádi napětí a zlobu ve společnosti rozdmýchají.

Aktuálně jsou tedy napětí a zloba živeny díky oněm sexuálním útokům Ukrajinců na Češky, což přímo svádí ke zvolání: „Vidíte? Já vám to říkal. Už je to tady.“

Zatímco si část občanů brousí vidle a pomalu zapaluje louče čekajíc, až spasitel Rajchl zavelí a půjde se do ulic na poctivý ukrajinský pogrom, jiní přemýšlejí o méně radikálním řešení.

„Nesmíme se nechat zastrašit. Je potřeba Ukrajincům ukázat, že naše ženy si zvládneme znásilnit sami. Je to hlavně o hrdosti, že jsem Čech. Kdyby každý flastenec znásilnil minimálně dvě nebo tři ženy, na Ukrajince už žádné ke znásilnění nezbudou a odtáhnou, kudy přišli,“ domnívá se pan Antonín, šestkrát odsouzený za znásilnění, který zrovna nedávno opustil brány věznice, kam se hodlá očividně v brzké době znovu vrátit.

Ačkoliv se pan Antonín vydal do odlehlých míst a nočních parků vykonat svou flasteneckou povinnost na náhodné kolemjdoucí ženě, nevypadá to, že by s sebou strhl flastenecký dav a znásilňování českých žen ve jménu flastenectví by se stalo novou normou.

Stejně jako se nestal novou normou pokus skupinky českých občanů oplatit Ukrajincům stejnou mincí.

„S klukama od nás z vesnice už odmítáme sedět se založenýma rukama a sledovat, jak nám Ukrajinci znásilňují ženy. Podle hesla oko za oko, zub za zub jsme se rozhodli, že odjedeme na Ukrajinu znásilnit několik Ukrajinek, aby okusili svou medicínu,“ nastínil před několika dny pan Jaroslav z Rohovládové Bělé svou vizi spravedlnosti.

Společně s pěti podobně smýšlejícími kolegy odjel před pár dny na Ukrajinu, aby zde dosáhl zadostiučinění.

Jelikož pan Milan patrně všechno nedomyslel a odjel na Ukrajinu jako pravý český flastenec v triku s Putinem a ruskou vlajkou přidělanou na batohu, byl na území Ukrajiny okamžitě zatčen stejně jako jeho kamarádi. Naštěstí však nakonec i na to znásilnění došlo, a to, když je pan Milan pravidelně v cele znásilňován spoluvězněm. Lze to tedy označit alespoň za částečné vítězství nejen pro pana Milana, ale i pro celou flasteneckou scénu.

Ukrajinci si tak dvakrát rozmyslí znásilňovat naše ženy.

Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně. Smutnou skutečností ale například je, že Rusko a Čína chtějí pokračovat ve změně světového řádu.

Audioknihy Dominika Landsmana si můžete zakoupit a poslechnout v našem Ikiosku >>>