Ilustrační kresba

Ilustrační kresba Zdroj: Marek Douša

Rajchl ukradl SPD voliče. Okamura hodlá oslovit všechny ty, které předtím pomlouval, například imigranty

Předseda hnutí SPD neměl v poslední době lehké spaní. Na jeho políčku sklízí jiný zemědělec. Tím není nikdo jiný než předseda hnutí PRO Jindřich Rajchl, který zcela bezostyšně a bez dovolení krade SPD voliče.

„Je to lumpárna. Bylo tady nepsané pravidlo, že jenom já mám monopol na oslovení těch, kteří se nechají zmanipulovat. Nikdo jiný se mi do toho neměl montovat. Jasně, vždycky tu byli nějací ustřelení extremisté typu Konvička a podobně. Ti ale neměli tah na branku a už od začátku směřovali k nezdaru.

Teď se to ale celé začíná hroutit. Nejdřív mi v mém rybníčku bezostyšně začal lovit Andrej Babiš a teď přišel Rajchl.

Já jsem ze sebe nadosmrti neudělal kolosálního idiota jenom proto, aby pak přišel nějaký Rajchl a kradl mi voliče. Ať si je krade někomu jinému. Jak já k tomu přijdu? Česká republika nemá nekonečné zásoby neúspěšných lidí, aby jich bylo dost pro všechny. To ani náhodou.

Tady není místo pro dva bezpáteřné populisty, kteří si vodí plebs, jak se jim zlíbí. Jak má dneska člověk podnikat v politice, když mu do toho kdejaký Rajchl hází vidle? Akorát štěpí tuhle sortu lidí a já pak spláču nad výdělkem,“ třásla se Okamurovi bradička v jednom z videí zveřejněných na Facebooku, kde apeloval na své voliče, aby Rajchla neposlouchali a poslouchali jenom jeho.

Vzhledem k tomu, že jeho apel na voliče nevyšel a stále více a více lidí přechází od SPD k podpoře Rajchla, rozhodl se nevzdat svůj byznys a začal se poohlížet po jiných voličích.

„Imigranti jsou solí každé země. Každé ekonomiky. Přinášejí do společnosti nové nápady a nadšení. Já jsem hrdý na svůj japonský původ a svým způsobem jsem rovněž imigrant. Jsem tedy jedním z vás. SPD stojí za vámi, mí milí imigranti. Strýček Tomio se o vás postará,“ usmíval se Okamura na mítinku na podporu imigrantů, který uspořádal v Teplicích.

Tím ale zdaleka nekončí. Vzhledem k tomu, že nejspíš úplně vzdal boj o chrupově handicapované voliče s neobvyklým přístupem ke vzdělání, začal rozhazovat sítě mezi voliče dalších skupin, proti nimž dříve brojil.

„Nebudu zastírat, že i já občas sním o tom, že mě na veřejných záchodech osloví urostlý cizinec. Ačkoliv nejsem homosexuál v pravém slova smyslu, mám pro to pochopení. Jsem jenom člověk a přiznám se, že sem tam neodolám a podívám se na poctivé gay porno. Díváme se na to s celou rodinou. Je to přirozené. Stejně jako homosexualita je přirozená. Podporuji nejen homosexuální svatby a adopce dětí homosexuálními páry, ale rovněž jsem zastáncem i pohřbů homosexuálů… tedy vlastně to jsem říct nechtěl,“ omylem na chvíli přepnul Okamura na původního Okamuru, načež se vzpamatoval a pokračoval v nové roli.

„Jak už jsem říkal, podporuji adopce homosexuálů. Já sám jsem do 
dneška adoptoval již tři homosexuály,“ křičel Okamura na náměstí v Olomouci, kde uspořádal mítink na podporu homosexuálů a oděn v duhové vlajce si přímo na pódiu střihl líbačku se svým asistentem. Až tak je oddán své věci.

Jak je vidno, tak Okamura střílí do všech stran, protože ho přepadlo zoufalství. Den co den objíždí Českou republiku, aby oslovil nové a nové voliče. Nedávno si vzal na hlavu turban a zavítal do několika muslimských komunit, aby je ujistil, že jejich bůh a Okamura jsou dvojka do nepohody.

Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně. Skutečností ale například jsou dovolenkové žně Čechů v letošní turistické sezóně.

Audioknihy Dominika Landsmana si můžete poslechnout v našem Ikiosku >>>