Mynář v Osvětimanech v roce 2016

Mynář v Osvětimanech v roce 2016 Zdroj: Profimedia

Tisková konference k inauguraci Pavla: Kancléři Vratislav Mynář a budoucí kancléřka Jana Vohralíková (23.2.2023)
Tisková konference k inauguraci Pavla: Kancléř Vratislav Mynář, budoucí kancléřka Jana Vohralíková a kancléř Sněmovny Martin Plíšek (23.2.2023)
Tisková konference k inauguraci Pavla: Kancléř Vratislav Mynář, budoucí kancléřka Jana Vohralíková a kancléř Sněmovny Martin Plíšek (23.2.2023)
Alexandra a Vratislav Mynářovi
Alexandra a Vratislav Mynářovi
11
Fotogalerie

Mynář překonal jakoukoliv satiru, v Lánské oboře lovil lidi. Jsem větší než Ježíš, tvrdí

Kancléř, vlekař a člověk, který nejde ani vymyslet, Vratislav Mynář v posledních dnech a týdnech dokazuje, že jakákoliv sebešílenější satira je pouhý čajíček oproti realitě, kterou Mynář zažívá každý den. Tak nějak se tušilo, že je Vráťa šizuňk, co si na Hradě jede vlastní kšefty, nicméně to, co vyplouvá poslední dobou na povrch, zaskočilo i ty nejotrlejší satiriky.

Od pártystanu z hradního skladu přes využívání zdarma hradního náklaďáku, používání Hradní stráže jako obsluhy nahoře bez v jeho hospodě až po střílení zvířat v Lánské oboře a to celé završeno lovem lidí v Lánech.

„Pan Mynář se chová, jako by mu to tady patřilo už několik let. Ale až poslední dobou jede na dřeň. Jako by se z toho snažil vytřískat maximum,“ prozradil zdroj blízký Hradu, který si z obavy o vlastní bezpečnost nepřál být jmenován.

„Chodí tu s brokovnicí přes rameno. Občas vystřelí do vzduchu nebo normálně po lidech. Říká, že je férovej, takže dává deset vteřin náskok, ale i tak je to podle mě porušení pracovních podmínek. Hlavně kuchařky si stěžují, že se jim blbě vaří, když je tu Vráťa po zahradě honí s brokovnicí,“ vysvětloval zdroj blízký Hradu.

„Ano, je to tak. Jednu kuchařku dokonce pan Mynář zasáhl do zad, takže už je měsíc v nemocnici. V tomhle prostředí se nedá absolutně pracovat. Pan Mynář nejdřív lovil v oboře zvířata, ale když je všechny postřílel, začal lovit lidi. Tvrdí, že lidé jsou ta největší škodná,“ dosvědčila jedna z kuchařek, která je zaměstnaná v Lánech.

„Ano, lovím lidi. A co má jako bejt?“ potvrdil i sám Mynář svou zálibu a jasně deklaroval, že je nedotkutelný.

„Můžu si na Hradě a v Lánech dělat, co chci. Já jsem totiž kancléř bez prověrky. Jsem mocnější než Ježíš,“ ubezpečil novináře Vratislav Mynář a na důkaz jednoho z novinářů seknul mačetou přes břicho.

Mynář je prozatím nedotknutelný vládce Hradu i Lán a je si toho moc dobře vědom. Bohužel pro něho se mu to krátí a s příchodem Petra Pavla na Hrad bude mít Mynář po ptákách. Jistě bude potom odhalena další spousta nepravostí Mynáře a už teď je jasné, že cokoliv bude odhaleno, zdaleka překoná ty nejdivočejší představy nejednoho satirika.

Mynář na Hradě kradl měděný drát ze zdi? Na první pohled legrace, ale ono se to dost možná stalo a dost možná to bylo ještě horší. Třeba kradl nejen měděný drát ze zdi, ale i žárovky ze světel na chodbě a pisoáry ze záchoda. A třeba taky ještě něco mnohem šílenějšího.

Ať už se na Mynáře provalí ještě cokoliv, už teď je jisté, že si své místo v historii české satiry zajistil.

Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně. Skandály kolem Vratislava Mynáře jsou ale bohužel skutečností. 

Audioknihy Dominika Landsmana si můžete poslechnout v našem Ikiosku >>>