Video placeholde
Expremiér Andrej Babiš (ANO) ve svém obytném voze.
Expremiér Andrej Babiš (ANO) ve svém obytném voze.
Dva lídři, nové mandáty: Jak si vedou Fiala i Babiš?
Expremiér Andrej Babiš (ANO) tasil v kampani obytňák a koláčky
Expremiér Andrej Babiš (ANO) tasil v kampani obytňák a koláčky
15
Fotogalerie

Babiš se utrhl ze řetězů. Na festivalu zahulil, zapogoval, vomlel dvacítku a nablil do cizího stanu

Poslanec Andrej Babiš si prochází nezvykle divokým obdobím. Poté, co ho jeho žena Monika vyrazila z domu, bydlí v obytném autě, objíždí republiku s větrem ve vlasech a setkává se s ženami přes sedmdesát let.

Utahané důchodkyně, které si v jeho přítomnosti zuřivě drásají jizvy po hysterektomii a žadoní, aby se jim Andrej podepsal na stehno mezi kozy, už zjevně Andreje Babiše přestaly bavit, tak se jako poctivý starý seladon a obšourník uprostřed třetí krize středního věku vydal mezi mladé na hudební festival Votvírák, aby nejen okusil, jaké je být mladý, ale aby v rámci předvolební kampaně, kterou nevede, ukázal, jak je děsně moc lidový.

Svůj obytný karavan zaparkoval před areálem na místě pro invalidy, u turniketů oznámil, že on za vstup nebude nikdy platit, nikdy a nech si to všichni zapamatujú, a potom spolu se svým týmem devíti kameramanů, šestnácti copywriterů a šesti PR specialisty vnikl do samotného areálu, kde okusil všechny slasti hudebních festivalů.

„Normálka,s kámošema hulíme před stanem, když tu se z ničeho nic zjevil Bureš. Ty vole, já myslel nejdřív, že to skéro dává jak svině, ale on to byl fakt Babiš. Prý jestli si s náma může dát tu mariuhanu. I když toho zmrda nesnáším, tohle prostě nejde odmítnout. Prostě ne. Zhulit Babiše je nejvíc.

Řekl jsem mu, že teda jo, ale ať si zase vyhrne ten rukáv s obinadlem a schová injekci, protože tohle se hulí. Ten vocas si to chtěl prát do žíly, ty vole. No, dal si pár prásků z brka, a dokonce zkusil i sucháč. No ten byl jak sluníčko potom,“ prozradil jeden z účastníků festivalu, který poskytl panu poslanci drogy na rozjezd.

Podle očitých svědků byl posléze Andrej Babiš spatřen, jak si povídá s plotem a následně běhá po areálu do půl těla (dole bez) a křičí, že to je kampaň.

Do večera stihl ještě Babiš na své sociální sítě poslat videa, jak jí párek v rohlíku, chlastá pivo a předvádí kopulační pohyby s cizím stanem. Toto video však bylo záhy po zásahu správce jeho sociálních sítí odstraněno.

Hudební produkci si bývalý premiér užil dosyta. Při písni „Jebat Babiše“, která zněla nejen z pódia, ale i z úst početného několikatisícového davu, si pan poslanec před pódiem takzvaně zapogoval a i on se za pokřiku „jebat Babiše“ dobře bavil.

Aby okusil všechny možnosti, které hudební festival nabízí, sbalil na mol opilou dvacetiletou studentku z Německa a za slastných výkřiků „Já su tak štastné“ ji takzvaně vomlel (měl s ní koitus) za jednou z toitoiek.

Dotyčná opilá dvacetiletá studentka dostala ihned po desetivteřinovém aktu od týmu Andreje Babiše bolestné ve formě sklenice utopenců a podepsanou knížku Andreje Babiše Sdílejte, než to zakážou.

Poslanec Andrej Babiš kolem druhé ranní hodiny usnul na palouku ve svých zvratkách šťastný a spokojený. Ráno ještě cvičně nablil do několika cizích stanů, ale potom už se čtyřma promilema usedl za volant svého obytného vozu a jel zase za svými seniorkami.

Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně. Skutečností ale například je, že Babiš nadále zůstává soudem uznaný estébák.

Audioknihy Dominika Landsmana si můžete poslechnout v našem Ikiosku >>>