Andrej Babiš

Andrej Babiš Zdroj: TMBK, Blesk / Jakub Poláček

Expremiér Andrej Babiš (ANO) ve svém obytném voze.
Expremiér Andrej Babiš (ANO) ve svém obytném voze.
Expremiér Andrej Babiš (ANO) ve svém obytném voze.
Expremiér Andrej Babiš (ANO) tasil v kampani obytňák a koláčky
Expremiér Andrej Babiš (ANO) tasil v kampani obytňák a koláčky
27
Fotogalerie

Babiš cílí na mladé. Až budu prezident, bude kokain ve všech banánech, ne jenom v pár supermarketech, tvrdí

Poslanec Andrej Babiš, který hodlá svou kandidaturu na prezidenta oznámit až po prezidentských volbách, přeci jen tu a tam naznačí, že se o post hlavy státu bude ucházet. Ačkoliv podle svých slov aktuálně rozhodně nerozjíždí prezidentskou kampaň a jen se tak projíždí ve svém obytném voze a tu a tam zastaví, aby obšťastnil svou přítomností rozdivočené seniory, naznačil svůj případný volební program.

Zřejmě si uvědomil, že cílit jen na důchodce mu možná může stačit na volby do Poslanecké sněmovny, ale aby byl prezident, potřebuje urvat víc než polovinu všech hlasů. Tady mu důchodci stačit nebudou.

Právě z toho důvodu se začíná opatrně obracet i na mladší generaci. Svou přítomností na hudebním festivalu Votvírák, kde se zhulil a potom si v obytném vozu nablil na pedály, svůj útok na hlasy mladých voličů načal a nyní díky shodě náhod v něm pokračuje.

Po tom, co se v několika supermarketech v krabicích od banánů objevil kokain v hodnotě několika miliard korun, zdvihl Babiš hozenou rukavici a po zkušenostech z Votvíráku, kdy se utvrdil v tom, že drogy jsou pro mladé rozhodně téma, přidal kokain do své předvolební agendy.

„Já sice na prezidenta zatím nekandiduju, ale kdybych náhodou kandidoval a náhodou bych byl zvolen, určitě se zasadím o to, aby toho kokainu v krabicích od banánů bylo víc a nebyl koncentrován do pár vybraných supermarketů. Co takoví lidé v Ostravě? Jak ti k tomu přijdou, že je kokain v supermarketu v Jičíně a Rychnově nad Kněžnou? I Ostraváci mají právo na svůj kokain v Lidlu,“ pravil rozhořčeně Babiš.

Fialova vláda naprosto nezvládla distribuci kokainu, ostatně jako nezvládá vůbec nic. A ta cena? To je výsměch. Student, který chodí na brigádu, si takový kokain nemůže dovolit.

Až budu prezident, zavedu na kokain studentské slevy a dotace na kokain pro matky samoživitelky. Samozřejmě také z pozice prezidenta zastropuju ceny kokainu. Nebudu ale zapomínat na české důchodce, se kterými Fialova vláda zametá. Těm před Vánoci pošlu kokain zdarma,“ snaží se Babiš neopomíjet své skalní voliče a přitom oslovit i nové.

Jak Andrej Babiš zajistí spravedlivou distribuci i cenu kokainu, však neupřesnil, jen tvrdil, že to, jak to dělá Fialova vláda, je špatné.

Pokud se těšíte na pravidelný přísun levného kokainu od prezidenta, budete si muset počkat, kdy a zda vůbec Babiš svou kandidaturu oznámí. Do té doby vám nezbývá než obcházet supermarkety a doufat, že v nějaké krabici od banánů najdete svůj poklad.

Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně. Skutečností ale například je, že Babiš nadále zůstává soudem uznaný estébák.

Audioknihy Dominika Landsmana si můžete poslechnout v našem Ikiosku >>>

Video placeholde
Babiš a jeho obytňák • ANO