Martin Nejedlý a Miloš Zeman

Martin Nejedlý a Miloš Zeman Zdroj: ctk

Poradce hlavy státu Martin Nejedlý.
Předávání státních vyznamenání: Prezident Zeman (7.3.2022)
Předávání státních vyznamenání: Miloš Zeman s manželkou Ivanou (7.3.2022)
Ludmila Hrubá při převzetí státního vyznamenání pro Evu Erbenovou.
Prezident republiky Miloš Zeman navštívil jednání Poslanecké sněmovny (18. 2. 2022)
14
Fotogalerie

Hrad obrací kurz. Mynář s Nejedlým vyrážejí bránit Kyjev proti Rusům, Ovčáček šije protiruské dečky

Prezident Miloš Zeman a jeho nejbližší okolí v návaznosti na aktuální dění obrátili od původního kurzu. Miloš Zeman, který byl dlouhodobě zalezlý ve dvou prdelích, tedy v Putinově a Si Ťin-pchingově, po zvážení všech pro a proti a patrně ve strachu, že by jeho vozíček i s ním vláčeli po náměstí za koněm, z jedné prdele vylezl. Z té Putinovy.

Alespoň se tedy tak tváří a dělá všechno pro to, aby to tak působilo. Po udělení státního vyznamenání Zelenskému, který podle nepotvrzených zpráv dva dny a dvě noci plakal dojetím, vysílá i své nejlepší muže se zbraní bránit Kyjev proti ruskému agresorovi.

„Sloužím vlasti. Sloužím Evropě. Sloužím míru,“ zasalutoval Martin Nejedlý, který si z mobilního telefonu odstranil fotku Putina a nahradil ji Zelenským, když na Hradě fasoval samopal, neprůstřelnou vestu, helmu a byl letecky vyslán přímo do Kyjeva, aby přiložil zbraň k dílu. K jaké straně se Nejedlý připojí, však stále není jasné a zpravodajské služby tvrdí, že to je tak padesát na padesát.

Další ze zemanovského úderného komanda hrdlořezů, který byl se zbraní vyslán zapojit se osobně do obrany Kyjeva, Vratislav Mynář, tolik nadšení neprojevil.

„Já tam nechci. Já neumím střílet. Oni mě tam akorát zabijou. Já tady musím skartovat, a ne si hrát někde na válku,“ plakal Mynář, když se zbraní v ruce nastupoval do armádního letadla.

„Co to je? Proč mi dáváte batoh? To je padák? Já nechci padák? Já se bojím výšek. Já neumím skákat s padákem. Miloši, zastav to. Miloši, zachraň mě,“ vykřikoval z letadla Vratislav Mynář směrem ven k Miloši Zemanovi, který byl odletu našich hrdinů osobně přítomen.

„Za vlast, Vráťo, za vlast,“ mával prezident letadlu, když se zavřely dveře a s Mynářem s padákem uvnitř se chystalo vzlétnout k parašutistickému výsadku na Kyjev.

Ceremoniál odletu Vratislava Mynáře byl velmi okázalý. Hrála státní hymna a přítomna byla i početná hradní stráž.

Jakmile letadlo odlétlo, prezident Miloš Zeman svolil ke krátké tiskové konferenci, kde vysvětloval, jaká je Putin zrůda, a řekl, proč neodletěl i Jiří Ovčáček.

„V případě nasazení Jiřího Ovčáčka do bojového konfliktu bylo velmi nepravděpodobné, že by Jiří Ovčáček nějak zásadně svou přítomností přispěl. Jeho vetché a feminní tělo podle odborníků není stavěno na fyzické násilí, a bylo by tak jisté, že by ho v Kyjevě akorát tak někdo znásilnil a tím by to haslo. Jiří Ovčáček se tak s ostatními ženami stará o děti a šije dečky s motivy Ukrajiny,“ prozradil Miloš Zeman. 

Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně. Útok Ruska na Ukrajinu je však smutnou skutečností.

Audioknihy Dominika Landsmana si můžete poslechnout v našem Ikiosku >>>