Jan Farský

Jan Farský Zdroj: Foto Blesk - Jakub Poláček

Jan Farský si věří a doufá, že jeho straně dají voliči 7 – 10 procent hlasů.
Superdebata Blesk.cz: Jan Farský (STAN)
Superdebata Blesk.cz: Jan Farský při příchodu
Hlavní tvář celostátní kampaně STAN a jednička pražské kandidátky Jan Farský.
Jan Farský si věří a doufá, že jeho straně dají voliči 7 – 10 procent hlasů.
13
Fotogalerie

Odjíždím do USA zachránit ČR. Vrátím se jako hrdina, tvrdí poslanec Farský, který se nevzdá mandátu

Poslanec za STAN Jan Farský přinesl v těchto složitých časech do srdcí nás všech, osudem zkoušených občanů České republiky závan dobra a alespoň prchavý pocit z blížících se lepších časů.  Aby totiž pomohl České republice k zářné budoucnosti, odjíždí do USA na stáž na univerzitu v Oregonu, kde bude studovat, jak aplikovat zkušenosti amerického federalismu na Evropskou unii, a vytvořit tak Spojené státy evropské. 

Tento bohulibý projekt, který ocení drtivá většina občanů České republiky, která to ještě neví, že to ocení, protože tomu nerozumí, ale až Honza přijede z Ameriky, tak jim to vysvětlí a pak tomu porozumí, tak právě tento projekt se sám neudělá. Jan Farský to musí všechno pořádně nastudovat a to se z poslanecké lavice udělat nedá. Navíc na to dostal stipendium, takže to může studovat zadarmo. 

„Je to malý krok pro mě, ale veliký krok pro občany České republiky. Nechápu ty názory některých závistivců, že bych měl rezignovat na svůj poslanecký mandát. Proč bych to dělal? Naopak mám chuť si přibrat další politické funkce, aby lidé viděli, že to myslím vážně,“ zamyslel se Jan Farský. 

„Já do té Ameriky nejedu přeci pro sebe. Já tam jedu zachránit naširepubliku. Mně se tam nechce. Raději bych byl doma a tu a tam zašel do sněmovny,“ povzdechl si. 

„Ale mám nějakou zodpovědnost vůči svým voličům. Vůči všem lidem v této republice. Je to má osobní oběť, kterou docení lidé až se zpožděním. Až přivezu z Ameriky projekt na sjednocení Evropské unie, všichni mě budou na rukou nosit, chválit mě, kudy budou chodit, a jsem přesvědčen, že mi denně bude chodit spousta dickpicků. A to je dobře, neboť to bude důkaz toho, že mě mají lidé rádi a že věří tomu, co dělám,“ rozplýval se Jan Farský, který se při představě, jak mu denně chodí několik fotek cizích mužských genitálů, mlsně olízl, neboť v tom vidí nejvyšší výraz úcty. 

„Svého poslaneckého mandátu se samozřejmě nevzdám. Nevidím v tom důvod. Na důležitá hlasování samozřejmě budu létat domů, to dá rozum. Tím pádem svou povinnost jako poslanec splním,“ domnívá se Farský, který tak jednou pro vždy stanovil základní pracovní činnost poslance České republiky. 

Poslanec České republiky existuje tedy proto, aby se účastnil důležitých hlasování v Poslanecké sněmovně. To je všechno. Nedůležité hlasování nebo nějaká činnost ve výborech či předkládání návrhů zákonů a tak dále, to poslanec nedělá. Poslanec sedí a zvedá ruce při důležitých hlasováních. Za nějakých sto tisíc měsíčně plus samozřejmě náhrady a tak.

To samozřejmě není ale případ Jana Farského, který svůj poslanecký plat pošle na nějakou charitu. Nejen že v USA bude zachraňovat Českou republiku, ale i po dobu svého studia v USA bude posílat peníze na charitu. Až se vrátí, samozřejmě se mu poslanecký plat bude zase hodit, ale za záchranu České republiky si ty peníze zaslouží. 

Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně. Skutečností ale například je vyhoštění tenisty Djokoviče z Austrálie.

Audioknihy Dominika Landsmana si můžete poslechnout v našem Ikiosku >>>