Fotomontáž Aleny Schillerové v plavkách

Fotomontáž Aleny Schillerové v plavkách Zdroj: koláž reflex.cz

Alena Schillerová v Partii.
Alena Schillerová v Partii.
Kandidát na ministra financí Jan Skopeček (ODS) a nynější ministryně Alena Schillerová (ANO) v pořadu Události komentáře
Ustavující schůze Sněmovny, den druhý: Alena Schillerová (ANO) (10.11.2021)
Ustavující schůze Sněmovny, den druhý: Andrej Babiš a Alena Schillerová (ANO) (10.11.2021)
22
Fotogalerie

Schillerová chce znepříjemnit život očkovaným. Bude jim posílat své básně a něžné fotky v plavkách

Končící ministryně financí Alena Schillerová, která se po odchodu z vlády bude věnovat naplno Instagramu a samostudiu cizích jazyků, přispěchala se zcela revolučním řešením aktuálního covidového stavu.

„Situace je špatná hlavně kvůli neočkovaným. Kdyby ti lidi nebláznili a nechali se normálně naočkovat, tak jsou nemocnice v pohodě. A my na vládě jsme se právě dlouze zamysleli, co s tím dělat. Pan premiér chtěl situaci řešit tím, že se bude víc fotit na Facebook se štěňátky,  a pan Havlíček navrhoval, že nebude spát už nikdy, ale to nejsou žádná řešení. Povinné očkování je neprůchozí, takže my musíme těm neočkovaným maximálně znepříjemnit život, aby se raději nechali očkovat,“ míní ministryně Alena Schillerová, která přišla s unikátním řešením.

Neočkovaným lidem posílá své básně a taktéž něžné fotky v plavkách. Využívá k tomu nejen poštu, ale i e-mail, sociální sítě, ba dokonce i přímý kontakt.

„Byl to nelidský nátlak. Nejprve mi v pondělí volalo cizí číslo, když jsem to vzal, ozval se z druhé strany ženský hlas, který přednášel jakousi unylou a patetickou báseň. Když báseň skončila, ženský hlas mi řekl, abych se šel očkovat, jinak budou básně přibývat. Řekl jsem si, že se nenechám vydírat, a očkovat jsem se nenechal, pročež se nátlak stupňoval. Na mail mi začaly chodit fotografie paní ministryně Schillerové v plavkách. To bylo nelidské. Když pak jednou v neděli po obědě k nám domů přišla paní ministryně oděná jen do bikin a ve dveřích začala recitovat opět nějakou svou šílenou báseň, už jsem to nevydržel a šel se nechat očkovat. Sice je to neschválené, dělané na rychlo, bůhví, co do toho dávají, a navíc tím ovládají celé lidstvo, ale všechno je lepší než paní Schillerová v plavkách, kterak recituje svou báseň,“ vzpomínal roztřeseným hlasem na hrůzy, kterými si musel projít, pan Milan z Přerova, který rozhodně není sám, na koho udeřila ministryně financí.

„Tohle není život. To je horší než peklo. Takhle už dál žít nemůžu,“ lkal pan Martin z Olomouce, který každé ráno nachází ve své schránce fotografie paní ministryně, jak leží na pláži na oblázkách a pomalu se roztéká.

„To nejsou jenom ty fotky. Jsou to hlavně básně. Ministerstvo se mi nějak napíchlo na anténu, takže když zapnu televizi, ozve se mi smyčka básní Aleny Schillerové. To samé se mi děje s rádiem a mobilem. Tohle se už nedá vydržet,“ plakal pan Martin, který připustil, že pokud to takhle půjde dál, zřejmě se nechá očkovat.

To i pan Radim Ouřada z Pardubic se stal obětí básní Aleny Schillerové. Ten se ale zlomit nenechá a chystá proti tomuto opatření právní kroky.

„Básně paní Schillerové a její fotky v plavkách jsou porušení listiny základních práv a svobod. Ženeme to k ústavnímu soudu, kde nemůžeme nevyhrát. Rovněž zprostředkováváme psychologickou podporu lidem postiženým básněmi a fotkami paní Schillerové. Napříč celou republikou máme i podpůrné skupiny, kde se mohou lidé sejít a o básních a fotkách paní ministryně si promluvit a pobrečet takzvaně mezi svými,“ vysvětloval pan Ouřada.

Vypadá to, že ať český národ postihne jakákoliv katastrofa, lidé se vždy semknou a pomohou si navzájem.

Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně. Pravdou ale například je, že Schillerová to s očkováním hrotí.

Audioknihy Dominika Landsmana si můžete poslechnout v našem Ikiosku >>>

Video placeholde
Prostor X: Rozhovor s Alenou Schillerovou • Prostor X