ilustrační foto

ilustrační foto Zdroj: Facebook policie Sussex

Petr Venhoda
Petr Venhoda nahradil ve Sněmovně Martina Stropnického. Jde už o druhou výměnu v rámci pražských výsledků hnutí ANO.
Poslanci a ministryně v rouškách do Sněmovny: Poslanec Petr Venhoda měl pod rouškou také respirátor (24. 3. 2020)
3
Fotogalerie

Exposlanec za ANO obchází lidi, co na něj byli na internetu zlí, a maže jim dveře svými výkaly

Velmi svérázným způsobem si vyřizuje účty exposlanec za ANO Petr Venhoda s těmi, kdo na něho byli na internetu zlí. Zjistí si jejich adresu, vydá se k nim domů, a pokud se jedná o občana starého a vetchého, sešvihá ho lanem. Jestliže jde o někoho v lepší kondici, pomaže mu dveře výkaly.

„Já tohle tolerovat nebudu. Od kdy jsou lidé na sebe na internetu zlí? V jakém světě to žijeme? Internet je přeci místo plné tolerance, krásných myšlenek a vzájemné úcty. A ne, že mi někdo bude nadávat do blbů jenom proto, že jsem politik.

A to je další věc. Kde to jsme, že lidé na politiky nadávají? Tohle nikde ve světě není. Jenom u nás. Ve světě mají lidé k politikům úctu. Zdraví je, posílají jim bonboniéry, a kdykoliv ho vidí na ulici, tak mu zatleskají. To jenom u nás lidé na politiky nadávají,“ postěžoval si exposlanec Petr Venhoda, kterého v době jeho poslaneckého mandátu neznal vůbec nikdo včetně jeho spolustraníků.

„A úplně nejhorší je to na internetu, ta zloba na politiky. Do očí by mi to nikdy neřekli, ale anonymně se nebojí. To jsem si řekl, jen počkejte, holenkové. Uvidíme, jací budete hrdinové ve skutečnosti,“ dodal Venhoda.

Rozčarování ze skutečnosti, že jsou na něho na internetu lidé zlí, se exposlanec rozhodl řešit po svém. Nejprve si vyhledá jejich adresy a potom je jde osobně konfrontovat.

„Mohu potvrdit, že tady pan exposlanec byl. Myslela jsem, že to je opravář na pračku, tak jsem ho bzučákem pustila nahoru k sobě do bytu. Tady udělal děsnou scénu. Začal na mě křičet, jak že si to můžu dovolit, být na něho na internetu zlá. Potom několikrát vztekle kopal do zdi, načež mi sežral v lednici sekanou, ze špajzu mi sebral několik sklenic zavařených okurek, pohrozil, že pokud se to bude opakovat, vrátí se pro televizi a mikrovlnku, pod paži vzal mixér a odešel,“ plakala paní Kateřina, invalidní důchodkyně, která minulý týden napsala na Twitteru, že je pan Venhoda blbeček.

V rámci možností dopadla ještě paní Kateřina dobře, protože řádění exposlance Venhody mohlo dopadnout mnohem hůře. Své o tom ví pan Lukáš Koutek, který musel nechat vyměnit celé vchodové dveře svého domu.

„Napsal jsem na Twitter, že Venhoda není žádná lahoda a že je spíš nepohoda. Taková žertovná rýmovačka to byla.

No a za pár dnů se vzbudím, dojdu do přízemí a od vchodových dveří cítím takový zvláštní zápach. Otevřu dveře a hned mi navalilo. Celé vchodové dveře jsem měl pokryté výkaly. Nešlo to ani smýt, takže jsem musel pořídit nové.

Na bezpečnostních kamerách, které mám před vchodem, je jasně vidět, jak v noci přišel pan Venhoda, sundal si kalhoty, nakálel si do dlaní a exkrmenty rozmazal po dveřích. Dokonce z nich napsal i vzkaz, že to mám za ty moje tweety. Neskutečné tohle,“ kroutil hlavou.

Exposlanec Venhoda podle svých slov s tímto trestáním špatného chování na internetu nehodlá přestat a i nadále bude vyhledávat své hatery a krást jim domácí spotřebiče či jim potírat dveře výkaly.

Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně. Pravdou ale například je, že hnutí ANO je plné šílenců.

Audioknihy Dominika Landsmana si můžete poslechnout v našem Ikiosku >>>