„Byl jsem rozsekaný,“ prohlásil předseda poslaneckého klubu Úsvitu Marek Černoch (vlevo), když se dozvěděl, jak předseda Okamura nakládá se stranickými penězi

„Byl jsem rozsekaný,“ prohlásil předseda poslaneckého klubu Úsvitu Marek Černoch (vlevo), když se dozvěděl, jak předseda Okamura nakládá se stranickými penězi Zdroj: Profimedia.cz

Okamurova SPD utratila za kampaň zatím nejvíce
Okamurova SPD utratila za kampaň zatím nejvíce
Okamurova SPD utratila za kampaň zatím nejvíce
Jedním z okrajových byznysů Tomia Okamury byla cestovka s plyšáky
Místopředsedové Sněmovny Tomio Okamura a Vojtěch Filip (26. 2. 2021)
10
Fotogalerie

Čeští voliči SPD slaví výhru SPD v Německu a těší se na kancléře Okamuru

Voliči, sympatizanti a členové spolku přátel Tomia Okamury po celé České republice slaví. V Německých volbách vyhrála strana SPD, a jelikož voliči, sympatizanti a členové spolku přátel Tomia Okamury nemají příliš pod čepicí a ani toho fištrónu, domnívají se, že v Německu vyhrál Okamura a jeho SPD.

„Je to vítězství nejen pro Českou republiku, ale i pro celou Evropu. Až bude Okamura německý kancléř, mnohem lépe zastaví imigranty a diktát EU. Navíc z pozice německého kancléře určitě zařídí, aby byly v České republice české potraviny. Tedy kvalitní, levné a české,“ těší se pan Antonín, dlouhodobý volič SPD, který má na nočním stolku u postele zarámovanou fotografii Tomia Okamury i s podpisem.

Úspěch SPD v německých volbách rozradostnil některé české vlastence nejen z důvodu toho, že Okamurovi fandili, ale i z toho důvodu, že konečně bude mít Německo silného vůdce a Česká republika naváže po letech strádání na své historické úspěchy z dob protektorátu.

Po vyhlášení výsledků někteří voliči a sympatizanti SPD z oken vyvěsili vedle českých vlajek i ty říšské, což už na některých místech řeší Policie České republiky.

„Neskutečné. Člověk má radost, že Tomek konečně vyhrál v Německu a by budeme mít svého německého kancléře. Na základě toho si symbolicky z okna vyvěsí říšskou vlajku jako připomínku dob, kdy byl svět ještě v pořádku a příslibem toho, že bude zase dobře, a hned přijedou fízlové a začnou to řešit. Už aby se pan Okamura ujal vlády v Německu a vrátil do ulic zase gestapo,“ postěžoval si pan Vladimír, který se živí jako posunovač a ve volném čase rád hajluje na zahrádce.

Vítězství SPD v německých volbách znamená pro spoustu českých voličů příslib lepšího života a všichni věří tomu, že Okamura dostane svým slibům a z pozice německého kancléře ubrání klasickou rodinu.

Pro české SPD je vítězství SPD v Německu dost nepříjemné, protože její voliči ztrácí motivaci jít k volbám, které nás teprve čekají.

„Tohle mi už stačí. Pan Okamura bude německý kancléř a tam má větší moc, než kdyby byl tady u nás v parlamentu v opozici. U nás to vyhraje zase ten Babiš, to je jasný. My ale máme Okamuru jako kancléře a to je víc. K volbám samozřejmě už nepůjdu, protože my už jsme vyhráli,“ usmívala se paní Kateřina, která má čtyři zuby.

Část voličů a sympatizantů SPD sice lehce zaskočilo, když předseda ČSSD Hamáček poblahopřál SPD k vítězství v německých volbách, ale jelikož si nebyli schopni dohledat souvislosti ani zjistit, že německá SPD je úplně něco jiného než ta česká, usoudili pouze, že to ČSSD vzdalo.

Asi nejhůře dopadl sám Tomio Okamura, kterého i přes jeho nesouhlas jeho fanoušci naložili do auta a dovezli do Berlína, aby mohl být korunován a prohlášen kancléřem.

Okamura sice vykřikoval, ať ho okamžitě zavezou domů a že to má za to, že cílí na kretény, ale to mu nebylo nic platné. Rozvášněný dav Čechů chtěl svého kancléře.

Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně. Pravdou ale například, že nová německá vláda bude politicky nebinární, křehká a hodně nazelenalá.

Audioknihy Dominika Landsmana si můžete poslechnout v našem Ikiosku >>>