Poslanec Lubomír Volný během jednání Poslanecké sněmovny (13. 4. 2021)

Poslanec Lubomír Volný během jednání Poslanecké sněmovny (13. 4. 2021) Zdroj: ČTK / Deml Ondřej

Sněmovna o pandemickém zákonu: Poslanec Lubomír Volný si opět nevzal roušku (18.2.2021)
Lubomír Volný a Marián Bojko (SPD)
Lubomír Volný
Lubomír Volný
Pandemický zákon ve Sněmovně: Poslanec Volný bez roušky (18.2.2021)
9
Fotogalerie

Kvůli Volnému bude ve sněmovně namontován plastový nábytek a přibude ošetřovatel s uspávací puškou

Poslanec Lubomír Volný, který nemá peníze na předvolební kampaň, se rozhodl, že se bude chovat jako kretén, což je zadarmo, a osloví tak další kretény. Aktuálně přiměl svými činy k veliké změně přímo v Poslanecké sněmovně.

Poté, co odmítl opustit řečnický pult, kde hrdinně bojoval za neodvolání Lipovské, se přesunul k předsednickému pultu, který zdemoloval a z něhož vytrhl zvukové zařízení, zatímco se ho ochranka snažila vyvést ze sálu.

„Takhle to už dál nejde. Pan Volný ničí nábytek a vybavení Poslanecké sněmovny, na což samozřejmě musíme reagovat. Objednali jsme plastový zahradní nábytek, kterým bude vybavena celá Poslanecká sněmovna. Stávající nábytek se odnese do sklepa a vrátí se zpět, až pan Volný nebude ve sněmovně, což bude po volbách,“ prozradil předseda Poslanecké sněmovny Vondráček.

„Plastový nábytek je více bytelný. Je ohebnější a co víc, je poměrně levný, takže kdykoliv pan Volný zase nějaký zničí, náklady na pořízení nového budou nízké. Uznávám, že plastový zahradní nábytek nebude působit příliš reprezentativně, ale moc jiných možností nemáme,“ krčil rameny předseda Vondráček.

Plastový nábytek není jedinou změnou, kterou Poslanecká sněmovna projde kvůli Volnému. Ze zoologické zahrady bude na jednání sněmovny docházet ošetřovatel kočkovitých šelem s uspávací puškou, který bude mít za úkol použít v případě, že pana Volného opět chytí rapl.

„Mám zkušenosti s velkými kočkovitými šelmami, jako jsou tygři nebo lvi, a to nejen v zoologických zahradách, ale i ve volné přírodě, kde jsou šelmy pochopitelně agresivnější. Věřím, že zvládnu i pana Volného. Jakmile bude pan poslanec agresivní a nebude reagovat na mé pokyny, uspím ho uspávací střelou. Po konzultaci s lékařem jsem došel k závěru, že uspávací střela není v žádném případě žádným zdravotním rizikem. Uspávací směs bude namíchaná spíše slabší. Pan Volný tak neusne do tvrdého spánku, ale bude jen takzvaně dřímat. Jakmile bude pan Volný uspán, doneseme ho s kolegy na popruhách do vedlejší místnosti, kde bude mít pan Volný matraci na dospání. Je to humánní a bezpečné,“ tvrdí Emil Vácha, zoolog, který se zrovna minulý týden vrátil z Ruska, kde pomáhal s přemnoženými vlky.

„V oblasti, kde jsem byl, se přemnožili vlci. V rámci mezinárodní výpomoci jsem byl na místě se svým týmem. Vlky jsem uspal a následně vykastroval. Budu si muset dávat pozor u pana Volného, protože zvyk je železná košile. Vykastrovat poslance před volbami by zavdalo řadám spekulací a o to já nestojím,“ dodal Emil Vácha.

Vedle ošetřovatele a plastového nábytku se spekulovalo o tom, že poslanci budou jednat někde jinde na utajovaném místě a poslanci Volnému neřeknou kde, takže nebude moci na novém místě nic demolovat.

Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně. Pravdou ale například, že se kauza Čapí hnízdo protáhne přes nadcházející volby.

Audioknihy Dominika Landsmana si můžete poslechnout v našem Ikiosku >>>