Andrej Babiš (AN) se omlouval za slova o cizících, mával při tom článkem Blesku (6.6.2021)

Andrej Babiš (AN) se omlouval za slova o cizících, mával při tom článkem Blesku (6.6.2021) Zdroj: Facebook - A. Babiš

Andrej Babiš (ANO) v pořadu Čau lidi (6.6.2021)
Jednání o nedůvěře vládě: Premiér Babiš a ministryně Klára Dostálová (3.6.2021)
Jednání o nedůvěře vládě: Premiér Babiš s ministry Brabcem, Vojtěchem a Dostálovou (3.6.2021)
Jednání o nedůvěře vládě: Andrej Babiš a Alena Schillerová (3.6.2021)
Jednání o nedůvěře vládě: Alena Schillerová (3.6.2021)
11
Fotogalerie

Už je to tady! Imigrant ze Slovenska bere Okamurovi práci, Babiš nechce cizáky ani muslimy

Dlouhá léta na to Tomio Okamura upozorňoval. Kudy chodil, tudy pomlouval imigranty, Evropskou unii a islám. Nikdo příčetný ho nebral příliš vážně. Teď se ale pravda ukázala.

Premiér Andrej Babiš v rámci své konstantní několikaleté předvolební kampaně začal lovit voliče ve vodách, ve kterých až doposud těžil Tomio Okamura. Prohlásil, že je Česká republika svrchovaný stát a jsme to my, kdo bude rozhodovat, co se tady děje, kdo tu bude pracovat a žít. Odmítl muslimskou Evropu a sdílení všeho možného včetně toho, že Piráti hodlají k lidem domů nastěhovat imigranty. Přešel tak na politiku strachu.

„Je to lumpárna. Tohle je výhradně moje rétorika. Muslimové a imigranti obecně. Pan Babiš to ví, že nemám co jiného nabídnout, a stejně se pokusil sebrat mi mé milované voliče. Co mám teď jako dělat? Mám vymyslet program? Kde to jsme? Ať si program konečně vymyslí pan premiér a neorá mi na mém políčku. Já jsem vymyslel imigranty. Já jsem začal lidi strašit islámem a pomlouvat Evropskou unii. Vždyť já nic jiného nemám,“ vzlykal Tomio Okamura na tiskové konferenci. 

„Říkal jsem to už od začátku. Pozor na imigranty, seberou vám práci. A teď je to tady. Nejsmutnější na tom je, že imigrant sebral práci mně. Přišel imigrant ze Slovenska a sebral mi rétoriku a určitě i část voličů. Co mám teď chudák já dělat? Pan Babiš nikdy nevymyslel nic vlastního, jenom se přiživoval na nápadech jiných. Imigranti je můj program, můj,“ vztekal se Tomio Okamura a mlátil zaťatými pěstičkami do řečnického pultíku.

„Teď abych si vymyslel nějaký nový strašák, ale takhle narychlo před volbami to bude těžké. Strašení očkováním si zabral ten retard Volný. To bude teď hodně těžké do těch vod proniknout a začít strašit lidi, že očkování je spiknutí a vakcína je jen nástroj na ovládnutí světa. Mám sice v záloze evergreen cikány a jim podobné nepřizpůsobivé, ale to je téma, které už moc nerezonuje a nikoho moc aktuálně nepálí. Homosexuály jsem si vystřílel před pár týdny a jiná témata tam prostě nevidím,“ uzavřel Tomio Okamura smutně svou tiskovou konferenci a prý zcela vážně uvažuje o tom, že ze svého sklepa vypustí ven na světlo Mílu Roznera.

„Držím ho pod zámkem, aby zase někde něco neřekl a lidi s mu nesmáli, ale zoufalá doba si žádá zoufalé činy. Vypustím Roznera ven a děj se vůle boží. Horší už to být nemůže a Míla třeba urve pár hlasů od lidí, co mu to tam hodí z recese,“ zamyslel se nakonec Tomio Okamura.

Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně. Názorové otočky u premiéra Babiše jsou však bohužel skutečností.

Video placeholde
Andrej Babiš zve Slováky do Česka • Youtube @Visit Czech Republic

Audioknihy Dominika Landsmana si můžete poslechnout v našem Ikiosku >>>