Bill Gates v den oznámení rozvodu převedl na Melindu Gatesovou akcie v hodnotě 1,8 miliardy dolarů.

Bill Gates v den oznámení rozvodu převedl na Melindu Gatesovou akcie v hodnotě 1,8 miliardy dolarů. Zdroj: profimedia.cz

Svatba Melindy a Billa Gatesových
Melinda se svou maminkou.
Bill a Melinda Gates
Bill a Melinda v Číně v roce 1995.
Melinda v patnácti letech
10
Fotogalerie

Naočkovaní lidé nevědí, zda je bude po rozvodu Billa Gatese ovládat on, nebo jeho žena Melinda

Probíhající rozvod miliardáře Billa Gatese a jeho manželky Melindy vnáší neklid do duší všech lidí, kteří se již nechali očkovat proti covidu-19. Je všeobecně známo, že všechny vakcíny na světě obsahují čip, který má za úkol nejen vysílat z těla naočkovaného všechna důležitá data na osobní laptot Billa Gatese v jeho chrámu na vrcholku hory Zla, ale vedle zasílání údajů například o bankovních účtech mají čipy rovněž za úkol dotyčné osoby ovládat. 

Poté, co manželé Gatesovi ohlásili rozvod, žijí naočkovaní lidé v nejistotě, neboť netuší, kdo je nyní bude ovládat. Zda vše zůstane při starém, anebo po rozvodovém vyrovnání připadne jejich život Melindě.

„Je to děsná nejistota. Už jsem tři týdny po druhé dávce vakcíny a byl jsem naprosto spokojený s tím, že můj nový čip vysílá veškerá má data Billu Gatesovi. I to, že mě Bill Gates ve volných chvílích ovládá, mi velké starosti nedělalo. Teď ale vůbec nevím, jak to bude po rozvodu. Jestli mě soud přidělí do péče Melindy,  tak potěš koště. O té ženské vůbec nic nevím. Jaké jsou její záměry se mnou? Bude nakládat s informacemi vyslanými mým čipem jako doposud, anebo se všechno úplně změní? Navíc si nepřeju, aby mě ovládala žena,“ rozčiluje se pan Marek Volný, který zvažuje, že pokud jeho osud svěří soud do rukou Melindy, nechá se odočkovat.

Video placeholde
Nejdražší rozvody • Mall.tv

O svůj osud se kromě pana Volného aktuálně bojí další stamiliony již naočkovaných lidí napříč celým světem. Právník Melindy Gatesové Arthur Brown tvrdí, že pokud naočkovaní a očipovaní lidé připadnou po rozvodu Melindě, nic zásadního se pro ně nezmění. 

„Paní Gatesová nehodlá na stávajícím stavu nic měnit. Není třeba se obávat. Čip naočkovaných lidí bude i nadále posílat data očkovaných osob na stejný laptop, jako tomu bylo doposud. Akorát ho případně bude spravovat paní Gatesová. S daty bude nakládáno jako doposud, tedy ve prospěch elit za účelem ovládnutí světa a změny světového řádu. Na tom se nic nemění,“ ujistil právník Melindy Gatesové. 

Ten rovněž věří, že jeho klientka v tomto směru práva na čipy naočkovaných lidí opravdu získá, neboť ona sama osobně čipy po večerech do vakcín přidávala.  

Pan Gates sice čipy zajistil a nechal vyrobit, ale paní Gatesová posléze vakcíny těmito čipy fakticky plnila. Z právního hlediska je tedy její podíl na tomto společném skutku manželů větší a je velmi pravděpodobné, že po rozvodu naočkovaní lidé připadnou právě jí,“ domnívá se Arthur Brown.  

Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně. Pravdou ale je, že není přijatelné, aby návrat do normálního života byl podmíňen potvrzením o očkování proti covidu nebo negativním testem.

Audioknihy Dominika Landsmana si můžete poslechnout v našem Ikiosku >>>