Lubomír Volný

Lubomír Volný Zdroj: Blesk:ROBERT KLEJCH / CNC Robert Klejch

Internet si dělá legraci z poslance Volného
Internet si dělá legraci z poslance Volného
Internet si dělá legraci z poslance Volného
Internet si dělá legraci z poslance Volného
Internet si dělá legraci z poslance Volného
11
Fotogalerie

Poslanec Volný plánoval státní převrat. S nunčaky obsadil kantýnu ve sněmovně

Poslanec a hříčka přírody Lubomír Volný se v pondělí v dopoledních hodinách pokusil převzít moc v České republice. Spolu s několika podporovateli vyzbrojen nunčaky obsadil kantýnu v Poslanecké sněmovně, kde rovněž ustanovil novou vládu a sám sebe vyhlásil za jejího předsedu. Situaci musela řešit přivolaná policie, která samozvaného vládce České republiky bez roušky za pomoci donucovacích prostředků z kantýny vyvedla.

„Mohu potvrdit, že v pondělí v 10:00 vniklo do kantýny v Poslanecké sněmovně téměř dvacet osob pod vedením poslance Volného a Bojka. Někteří mávali nad hlavou českou vlajkou, jiní byli do české vlajky oděni. 

Poslanec Volný v kantýně k sobě srazil několik stolů, doprostřed zapíchl vlajku a vyhlásil státní převrat. Když se asi po deseti minutách po vyhlášení státního převratu nic nestalo, Volný spolu s podporovateli začal obtěžovat návštěvník kantýny,“ potvrdil tiskový mluvčí Policie České republiky Roman Molnár. 

„Chovali se tady jako hovada. Vyřvávali, že přichází nový režim, že už si nenechají diktovat elitami, jak mají žít, a když se chvíli nic nedělo a nikoho nezajímali, tak začali obtěžovat strávníky a někdo z nich pomazal zeď výkaly,“ stěžovala si paní Marie Krátká, která v kantýně v Poslanecké sněmovně pracuje jako naběračka kaše na talíř. Zda zeď pomazal výkaly Volný, či Bojko, neupřesnila. 

„Normálně jsem se přišel najíst, když ti retardi vtrhli do kantýny a ustanovili novou vládu. Volný mával nad hlavou nunčakama a jmenoval se králem, což později změnil na cara a nakonec za premiéra. Byla to dost obskurní, leč zábavná podívaná. Když car Volný po nějaké době doznal, že se nic neděje, dal povel k násilnému převratu. Jeden z jeho nohsledů mi plivnul do polévky a pak mě nazval rouškařem a ovcí,“ postěžoval si jeden z poslanců, který byl svědkem pokusu o převrat a který si nepřál být jmenován. 

Přivolaná policie kolem půl jedenácté státní převrat rozehnala a podporovatele poslance Volného rozvezla zpět do chráněných dílen, odkud byli poslancem Volným rekrutováni. Sám poslanec Volný pokus o státní převrat označil za zdařilý a naznačil, že nebyl jediný.

„Já to beru jako takovou generálku na opravdový převrat. Žijeme ve světě, kde nám elity a média lžou, ale já jsem to prokoukl a vím, kde je pravda. Já se nenechám umlčet a vysvětlím všem lidem, jak to ve skutečnosti všechno je. Musíme se sjednotit a dát všem vědět, že jsme prozřeli a že už nás nemůžou ovládat. Příště se pokusím sehnat podporovatele, kteří si aspoň dokážou dojít sami na záchod a umí číst, a pokusíme se o převrat znovu,“ představil Volný veřejnosti své smělé plány ohledně sehnání dostatku podporovatelů, kteří se dokáží postarat sami o sebe a zavázat si třeba tkaničky.

Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně. Pravdou ale je, že se poslanec Volný účastnil nedělní demonstrace proti vládním opatřením a poslední dobou budí až příliš pozornosti.

Audioknihy Dominika Landsmana si můžete poslechnout v našem Ikiosku >>>