Demonstrace na podporu Donalda Trumpa v Arizoně (9. 11. 2020)

Demonstrace na podporu Donalda Trumpa v Arizoně (9. 11. 2020) Zdroj: Reuters

Americký prezident Donald Trump se vrátil z golfu, na který vyrazil den po vyhlášení výsledků prezidentských voleb. Zamával svým podporovatelům (8.11.2020)
Donald Trump zuřil, když průzkumy ukazující jeho zaostávání za Joe Bidenem unikdy do médií (ilustrační snímek)
Šarvátku Trumpových příznivců v Salemu musela krotit policie.
Prezident Donald Trump bude favorit prezidentských voleb v roce 2020
Donald Trump – superfavorit; Republikánská strana
10
Fotogalerie

Mnozí Češi jsou přesvědčeni, že americké volby byly zmanipulovány, a žádají jejich opakování

Výsledek prezidentských voleb v USA, který ač tedy zatím není oficiální, nýbrž předpokládaný, budí emoce nejen v Americe, ale rovněž v České republice.

Mnozí čeští hobby experti na Spojené státy americké jsou přesvědčeni, že letošní prezidentské volby v USA poznamenaly podvody převážně ze strany demokratů, kteří doposud neodhaleným způsobem volby zfalšovali. Nutno podotknout, že do volebních podvodů jsou zapojena i americká média.

„Však je to do očí bijící. Hen ty demokrati prostě a jednoduše už chtěj mít taky prezidenta a Trump jim nevyhovoval, že jo. Tak zfalšovali volby a domluvili se s médiama, aby to zatajili. Jednoduchý. Teď tam maj tu svoji loutku, toho dědka Bidena a tu komunistku, která bude vládnout, až Biden umře,“ vysvětloval odborník na USA Evžen Toušenský, který pracuje jako posunovač na nádraží a vedle USA je rovněž odborníkem na octování, fotbal, hokej a na Kalouska.

Evžen Toušenský není rozhodně jediným českým odborníkem na americké volby, který je přesvědčen, že ty letošní byly zmanipulované.

„Tam je hlavní problém ty korespondenční hlasy. To se těžko uhlídá a demokrati toho samozřejmě využili. Spousta lidí tak volila poštou dvakrát nebo dokonce třikrát. Oni to totiž nemaj jak ověřit, že někdo volil poštou víckrát. Fígl je v tom, že na obálku ve zpáteční adrese uvedete jinou adresu. Tím pádem vás bude systém brát jako jinou osobu a vy můžete volit třeba padesátkrát. Akorát ta adresa, kterou uvádíte, musí existovat a nesmí tam bydlet někdo jiný. Demokratická strana tak před volbama začala kupovat nemovitosti, aby měla více hlasů. Někde jsem to četla, a navíc mi to i pár lidí potvrdilo, že to taky četlo, takže já nemám důvod pochybovat, že to takhle není a že letošní volby byly jeden veliký podvod,“ odhalila paní Dagmar Nová, která pracuje jako pedikérka a hodně toho ví o světě, protože není ovce a bdí.

Jak další a další čeští experti na americké volby přinášejí spekulace, domněnky a závratné nepotvrzené důkazy o volebních podvodech, přibývá hlasů, aby se americké volby opakovaly.

„Takhle to přeci nemůžeme nechat. Vždyť těch důkazů o tom, že to je podvod je tolik, že nejde jinak. My žádáme, aby se americké prezidentské volby opakovaly, a to bez použití korespondenčních hlasů. Kdo chce volit, tak ať přijde osobně do volební místnosti,“ vyzval Spojené státy americké jménem, aby byly volby opakované, Jarmil Koloušek, důchodce, který bedlivě pozoruje okolní svět prostřednictvím řetězových e-mailů. Jakým jménem Jarmil Koloušek vyzývá Ameriku, sice neuvedl, ale je více než jisté, že vyzývá Ameriku jménem všech lidí se selským rozumem. 

Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně. Pravdou ale je, že v Americe to vře a právníci Donalda Trumpa dělají vše proto, aby znehodnotili vítězství Joa Bidena. 

Audioknihy Dominika Landsmana si můžete poslechnout v našem Ikiosku >>>