Koronavirus v Rakousku

Koronavirus v Rakousku Zdroj: Reuters

Odběrové místo Žluté lázně
Koronavirus v Rakousku
Demonstrace odpůrců vládních nařízení proti koronaviru na pražském Náměstí Republiky (28. 10. 2020)
Demonstrace odpůrců vládních nařízení proti koronaviru na pražském Náměstí Republiky (28. 10. 2020)
Demonstrace odpůrců vládních nařízení proti koronaviru na pražském Náměstí Republiky (28. 10. 2020)
8
Fotogalerie

Test na covid může způsobit homosexualitu, tvrdí někteří odborníci z internetu

Nejenom že samotnou epidemii koronaviru řídí Bill Gates spolu s WHO a Romanem Prymulou ve snaze zničit z nějakého důvodu ekonomiku a ovládnout tak svět, ale už i samotné testování na covid je velkou loterií. 

To, že se při stěru vatovou tyčinkou z nosu zavede do nosu mikro vysílačka, je již dávno známá věc. Objevily se případy, kdy pacient po absolvování testu na covid našel ve svém nose dokonce mobilní telefon nebo satelitní přijímač. Dokonce se objevil šťastlivec, který po testech na covid našel posléze doma v nose Kazmovo auto, ale tato informace byla později vyvrácena. 

Tyto informace a zprávy jsou již dávno známy a médii proběhly několikrát. Co je však naprostá novinka, tak to je fakt, že testy na covid mohou způsobit homosexualitu. S tímto zjištěním přišlo nezávisle na sobě několik odborníků z internetu.

„Známá má kamarádku, jejíž syn šel na test, a když se vrátil domů, byl takový jiný. Dříve si hodně hrál s autíčky a po testech si začal hrát s panenkami, oblékat se do ženských šatů, a dokonce si domů začal vodit cizí chlapy, což doposud za třicet let svého života nedělal. Nevím, jak to funguje, ale je naprosto jasné, že oni tou tyčinkou do nosu zavedou nějakej sajrajt, kterej udělá z člověka buznu,“ domnívá se paní Alena Nová, odbornice na covid z facebookové  skupiny „Koronavirus je lež“.

Odbornice Alena Nová není ve své úvaze sama. Řada jiných převážně facebookových kapacit její názor sdílí, než to smažou.

„Je to tak. Test na covid způsobuje homosexualitu. Můj muž byl na testech minulý týden a co myslíte? Stal se z něho buzerant. Dříve byl kovaný heterosexuál. Aranžoval doma květiny, chodili jsme spolu na muzikály a neustále jsme nakupovali oblečení. O jeho neukojitelném sexuálním apetitu nemluvě. Jako heterosexuální nadsamec často rád v posteli experimentoval a měl rád, když jsem si nalepila knírek a umělým penisem penetrovala já jeho. Tento můj heterosexuální macho manžel ani ne dva dny po testu na covid z ničeho nic z čista jasna odešel z domu s jiným mužem. Prostě mi oznámil, že miluje tadyhle Milana a že s ním bude žít. To jsme to dopracovali. Oni ale tohle chtějí. Chtějí, abychom byli všichni teplí, a potom nás ovládnou teplýma věcma,“ rozčilovala se paní Anežka Krátká z facebookové skupiny „Nenosím roušku, nejsem ovce“, která je přesvědčena, že to celé je spiknutí homosexuálů a její manžel je jednou z mnoha obětí systematického zteplování celé planety. 

Příběhů ohledně toho, jak test na covid způsobuje homosexualitu, přibývá. To celé je však jen slabý odvar toho, co přijde, až bude k dispozici vakcína. To se teprve ukáže, co všechno vakcína způsobuje a jak jsme jejím prostřednictvím ovládáni. Na to si ale budeme muset počkat. Teď máme zatím jenom testy na covid.

Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně. Pravdou ale je, že napříiklad na Slovensku o víkendu proběhlo plošné testování obyvatel.

Audioknihy Dominika Landsmana si můžete poslechnout v našem Ikiosku >>>