Internetový adresář Reflexu č. 1

Chcete tip na textový procesor, který nebude tak drahý a složitý jako Microsoft Word? Vlastně si nechcete z Internetu stahovat žádný podobný program, a to ani v případě, že je k mání zadarmo? Jednoduchá pomoc. Uskočit v pravou chvíli před letící kulkou by mělo být dovedností každého, kdo to ve světě počítačových her chce aspoň někam dotáhnout...


Chcete tip na textový procesor, který nebude tak drahý a složitý jako Microsoft Word? Vlastně si nechcete z Internetu stahovat žádný podobný program, a to ani v případě, že je k mání zadarmo? Jednoduchá pomoc. Pište a ukládejte své textové dokumenty přímo v okně internetového prohlížeče. Lépe řečeno na Internetu. Rozhraní internetové služby Writely je podobné jako ovládání běžných textových procesorů. Ba co více, je spíše jednodušší, a navíc příjemnější pro oko. Práce s Writely má své výhody (k uloženému dokumentu se dostanete z libovolného počítače, k jeho editování můžete přizvat libovolný počet lidí atd.) i nevýhody (když nemáte přístup k Internetu, nemůžete pracovat). V každém případě to stojí za vyzkoušení. Podle některých lidí jde o styl, kterému patří budoucnost.


http://www.writely.com




Uskočit v pravou chvíli před letící kulkou by mělo být dovedností každého, kdo to ve světě počítačových her chce aspoň někam dotáhnout. Vyzkoušejte si rychlost svých reflexů v souboji dvou prstů. Ten jeden (na monitoru) se chvěje na spoušti, ten druhý (ano, ten váš!) zase na levém tlačítku myši. Prásk!


http://www.fingertime.com/bullettime.php