nahoru

Čím si mazali svaly gladiátoři

Darina Křivánková19. července 2018 • 04:30
Smetana, vejce, brambory a kopr... všechno to roste na zahradě, běhá po dvoře nebo na louce a dohromady to skvěle ladí
Smetana, vejce, brambory a kopr... všechno to roste na zahradě, běhá po dvoře nebo na louce a dohromady to skvěle ladí
• foto: 
Profimedia.cz

Koprovku buď milujete, nebo nesnášíte. Být vůči ní lhostejný prakticky nejde. Asi měsíc v roce koprovku bezmezně miluju. Je to tak od půlky července do půlky srpna, kdy bývá k mání čerstvý kopr a koprovka s vejcem a novými bramborami se pro mě stane na chvíli tím nejlepším jídlem na planetě. Ano, i obyčejná bylina může vyvolávat emoce a vášně.

Premium

Přečtěte si pokračování článku s předplatným Premium

Získejte neomezený přístup již od 49 Kč měsíčně


Diskuse ke článku