Logo Rise Up

Logo Rise Up Zdroj: riseup.net

Výhrůžka Řízkárně přes JXD
Tato švédská žena by třeba mohla být inspirací ...
4
Fotogalerie

JXD: Anarchisté vyhrožují Řízkárně už i skrze mě! Asi mě nemají rádi ...

Ultralevici se v souvislosti s mými články o jejich útocích na Řízkárnu zachtělo zatáhnout mě do hry. Asi mě nemají rádi. Takže poslední - dnešní - ohlášení hrozby v Řízkárně neadresovali policii, ale rovnou mé maličkosti.

Bylo dvanáct hodin dvacet pět minut. Kuňknul příchozí email. A já četl: Výhrůžka Řízkárně přes JXDVýhrůžka Řízkárně přes JXD|Jiří X. Doležal

web ag

Co je baničcin rozvot, nevím, zbytku jsem rozuměl.

O útocích a výhružkách Řízkárně vychází zítra v Reflexu článek, a soudruzi z ultralevice se mi rozhodli pomstít. Seděl jsem nad emailem a přemýšlel. Na 99,99 procenta v restauraci žádný jed není, jedná se o další anarchistický útok. Ale co kdyby? Co kdyby tentokrát to jídlo levičáci skutečně otrávili? Vezmu si to na svědomí? Chvíli jsem přemýšlel a dospěl k závěru, že si to na svědomí nevezmu.

Takže jsem zavolal nejdřív majiteli Řízkárny panu Krulcovi, pak svému šéfovi, a pak policii. Další hodinu jsem po telefonu, a pak i osobně komunikoval s policií a můj vztek pomalu narůstal. Hodinu po odeslání toho anonymního emailu totiž bylo na nohách snad padesát lidí – policistů, hasičů, záchranářů – a jejich aktivity jsme platili z daní, protože nějakému poťapanému anarchistovi jeblo.Když jsme dojednali, začal jsem přemýšlet, co s tím. A došel jsem k závěru, že by se s anarchisty mělo zatočit stejně jako s nácky. Tato švédská žena by třeba mohla být inspirací ...Tato švédská žena by třeba mohla být inspirací ...|web archiv

Příkladem by měla jí pochopitelně policie. Neměla by čekat, až anarchisté stojící za výhružkami udělají chybu a nechají se chytit. Úřady by měly, podobně jako u nácků, stíhat už šíření myšlenek, které k podobnému chování vedou. Tedy okamžitě zatrhnout všechny projekty a rozprášit všechny partičky, které zde anarchistickou filozofii šíří, protože šíření této ideologie prokazatelně vede k opakované trestné činnosti.

Takže ještě než se podaří autora výhružek chytit (věřím, že naše úřady požádají o pomoc FBI, a NSA bude ty kluky umět vystopovat), je potřeba rozprášit subjekty, kteří zde ultralevicovou teroristickou ideologii šíří.

Čili bezprostřední odpovědí by mělo být vyhnání anarchistů z „autonomního sociálního centra Klinika“ a úřední skartace jejich anarchistické knihovny, kterou tam provozují. K činům, jako je teror proti Řízkárně, totiž anarchistická ideologie nesporně vede, a tak je třeba zamezit jejímu šíření.