Deník New York Post druhý den otiskuje erotické fotky Trumpovy ženy

Deník New York Post druhý den otiskuje erotické fotky Trumpovy ženy Zdroj: Repro NY Post

Deník New York Post druhý den otiskuje erotické fotky Trumpovy ženy
Deník New York Post druhý den otiskuje erotické fotky Trumpovy ženy
Melania Trumpová
Deník New York Post druhý den otiskuje erotické fotky Trumpovy ženy
Melania Trumpová
26
Fotogalerie

Murdochův deník druhý den otiskuje erotické fotky Trumpovy ženy

Již druhý den v řadě se dnes objevila na titulní straně bulvárního deníku New York Post fotka nahé manželky republikánského prezidentského kandidáta Donalda Trumpa Melanie. Fotografie z dob, kdy se imigrantka ze Slovinska živila jako modelka, vyvolaly během vyostřené prezidentské kampaně rozporuplné reakce. Zatímco část veřejnosti je odmítá jako sexistické, podle Trumpova poradce nepředstavuje jejich zveřejnění žádný problém.

List patřící do portfolia mediálního magnáta Ruperta Murdocha dnes otiskl fotografii Melanie Trumpové, kterou nahou v posteli objímá švédská modelka Emma Erikssonová. O den dříve se na titulu objevila slovinská modelka prosta oděvu v lascivní póze s rukou v rozkroku. "Takto jste potenciální první dámu ještě nikdy neviděli!" láká podtitulek čtenáře na další údajně exkluzivní snímky.

Fotografie podle listu pocházejí z roku 1995, kdy se tehdy pětadvacetiletá modelka nechala pod jménem Melania K. vyfotit pro dnes již neexistující časopis Max Magazine.

Stovky Američanů na sociálních sítích otištění fotek vesměs odsuzují. Zatímco Trumpovi stoupenci v něm vidí snahu o poškození svého favorita, další je označují za nové dno už tak velmi urážlivé a drsné kampaně.

Trumpův poradce Jason Miller naproti tomu v neděli televizi CNN řekl, že se "kvůli těm fotkám není proč zlobit, je to krásná žena".

Murdochův newyorský deník již v průběhu republikánských primárek podpořil Trumpa jako nejlepšího prezidentského kandidáta, jehož označil za "hodně slibnou potenciální superstar, která dělá nováčkovské chyby". S Trumpem souzněla i Murdochova britská média, která se podobně jako newyorský miliardář vyslovila před červnovým referendem pro odchod Británie z EU.

VÍCE O PREZIDENTSKÝCH VOLBÁCH V USA NA REFLEX.CZ >>>