Klan Trumpových.

Klan Trumpových. Zdroj: profimedia.cz

Sourozenci dělají vše pro to, aby se jejich otec stal prezidentem USA.
Ivanka Marie Trump s manželem Jaredem Kushnerem, kvůli kterému konvertovala k judaismu. Manželé mají tři děti. Arabellu Rose Kushner, Josepha Fredericka Kushnera a Theodora Jamese Kushnera.
Ivanka je americká podnikatelka a modelka, která pevně stojí za svým otcem od začátku jeho kampaně.
Donald Trump jr. se aktivně angažuje v prezidentské kampani svého otce.
Donald Trump jr. má s manželkou Vanessou pět dětí. Je mu osmatřicet let a živí se jako podnikatel. Samozřejmě je také spolu se svými sourozenci Ivankou a Ericem výkonným ředitelem The Trump Organization.
13
Fotogalerie

Velká fotogalerie: Kdo jsou a co dělají děti Donalda Trumpa

Donald Trump byl poprvé dotázán zda uvažuje o kandidatuře na prezidenta v roce 1988. Zeptala se ho ve své světoznámé show Oprah Winfrey. Finančník tehdy odpověděl „pravděpodobně ne“, ale tuto možnost zcela nevyloučil. Od té doby se stihnul Donald Trump dvakrát rozvést a do třetice se oženit. Zplodil celkem pět dětí a své "pravděpodobně ne", přehodnotil na "rozhodně ano". 

Donald Trump se poprvé oženil v roce 1977. Vzal si Ivanu Zelníčkovou ze Zlína, se kterou se rozvedl po patnáctiletém manželství. Mají společně tři děti.    

Donald Trump jr. narozen 31. prosince 1977 (38 let)   

Je výkonným viceprezidentem v organizaci Trump.  Donald Jr. udržuje podle Boston Globe blízké vztahy s rodinou jeho matky v České republice. Hovoří plynně česky a jako dítě často trávil léto u prarodičů v České republice. Manželku Vanesssu mu nepředstavil nikdo jiný, než jeho otec. Pár se vzal před devíti lety a mají spolu pět dětí. Po mnoho let se mu dařilo vyhýbat se pozornosti. Před několika měsíci však začal být velmi výrazným hlasem v kampani Trumpa seniora.    

Ivanka Trumpová narozena 30. října 1981 (34 let)

Ivanka nyní spolu se starším bratrem Donaldem a mladším Erikem fakticky řídí otcovo realitní a hotelové impérium.Jejím manželem je od 25. října 2009 majitel týdeníku The New York Observer, Jared Kushner, kvůli kterému konvertovala k judaismu. Nedávno porodila své třetí dítě. Ivanka je nejznámější z pěti sourozenců a často plní stránky amerického bulváru. Ve svých projevech je mnohem zdrženlivější a smířlivější než její otec, přesto ho plně podporuje.

Eric Trump narozen 6. ledna 1984 (32 let)  

Eric sdílí se staršími sourozenci vedoucí pozici v Trump Organization a je nejtišším a zároveň i nejméně viditelným členem ze tří nejstarších Trumpových dětí. Přesto je údajně jeho vliv na otcovu kampaň obrovský. Působí jako jeden z hlavních poradců kampaně. Na rozdíl od otce vystupoval Eric Trump vždy jako rozvážný filantrop. Ve věku 23 založil úspěšnou nadaci Trump Eric.

V roce 1993 si Trump vzal herečku Marlu Maplesovou, s níž má dceru Tiffany. Jejich rozvod následoval v roce 1999.  

Tiffany Trump narozena 13. října 1993 (22 let)   

Tiffany je jako jediná z Trumpových dětí vychována na západním pobřeží. Nežila se svým otcem v New Yorku, jako ostatní sourozenci, ale s matkou v Los Angeles. V roce 2011 uskutečnila pokus o pěveckou kariéru, vydala však jen jeden singl. Tiffany byla spíše neviditelná. Pouze však do včerejšího večera, kdy promluvila na sjezdu amerických republikánů v Clevelandu. 

Video placeholde
Tiffany Trump a její řeč na podporu otce. • youtube.com

V roce 2005 se Trump oženil potřetí, a to se slovinskou modelkou a návrhářkou Melanií Knavsovou, která přivedla na svět syna Barrona Williama Trumpa.

Barron William Trump narozen 20. března 2006 (10 let)

Nejmladší z klanu Trumpových se na veřejnosti s rodiči ukazuje minimálně. Nejvíce času tráví se svoji matkou Melanií, která prohlašuje, že k synovi nemá žádné chůvy ani pomocnice. 

Dne 16. června 2015 formálně oznámil svoji kandidaturu na prezidenta ve volbách v roce 2016 za Republikánskou stranu. Při první republikánské debatě byl jediný, který se nezavázal slibem, že v případě svého neúspěchu bude podporovat vítěze primárek a nebude kandidovat za nějakou nezávislou třetí stranu.