Taxikář

Taxikář Zdroj: Profimedia.cz

Police varuje taxikáře, uhříněvské vraždy možná souvisí s jejich profesí

Kdo sledoval Případy I. oddělení, toho jistě zabolelo u srdce, když zaregistroval zprávu pražské Policie o případu dvou zavražděných mužů, kteří se našli před několika dny v Uhříněvsi. Podle nejnovějších informací pražské policie to nyní vypadá, že oba řidiči zemřeli právě kvůli svému povolání.

„Služební lékař po prvotním ohledání těl konstatoval, že se muži mohli stát oběťmi násilného trestného činu. Do Uhříněvsi proto vyjeli i detektivové prvního oddělení služby kriminální policie a vyšetřování z pražského krajského ředitelství. Detektiv z pražské mordparty pak po ohledání místa nálezu a obou těl konstatoval, že si celý případ přebírají a potvrdil, že vyšetřují násilnou smrt dvou osob,“ píše se ve zprávě, kterou vydalo policejní tiskové oddělení.

Případ si nedlouho po objevení těl mužů ve věku 26 a 60 let převzali právě kriminalisté z tzv. „mordparty“, tedy detektivové prvního oddělení kriminální služby.

Včera pak policie nově zveřejnila informaci, že již zná totožnost obou mužů. Také uvedla, že pachatel si objednal odvoz z centra Prahy na okraj metropole, a to v nočních hodinách. Právě proto vyzývají taxikáře v metropoli k obezřetnosti.