Metronome Prague

Metronome Prague Zdroj: Metronome Prague

Metronome Prague
Metronome Prague
Metronome Prague
3
Fotogalerie

Festival Metronome Prague letos nebude. Přesouvá se na příští rok

V reakci na omezující opatření přijatá státem musí bohužel i Metronome Prague potvrdit, že i přes veškerou snahu organizačního týmu se festival posouvá na příští rok na termín 17.–19. června 2021. Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti na termín nový. Jednodenní vstupenky budou platit na ten den, kdy vystoupí headliner, na kterého si návštěvníci vstupenku koupili.

Čelíme situaci, kdy si v současné době vzhledem k nejistotě, co bude za tři měsíce, nikdo vstupenky nekoupí, a tak festival nemůžeme realizovat v takové podobě, jako jsme si přáli. Vyzvali jsme k jednání zástupce z ministerstva zdravotnictví – bohužel stále dostáváme odpověď, že se zatím může potkat jen 500 lidí na jednom místě, i přesto, že jsme byli připraveni přijmout veškerá možná i námi samotnými navrhovaná hygienická opatření, která by riziko šíření potenciální nákazy řešila lépe, než jak se postupuje nyní. Bohužel i lety z USA, odkud plánujeme přivézt některé hvězdy, nejsou jisté.

„Prosíme za celý tým Metronome – podpořte nás a nechte si vstupenky na příští rok! Mrzí nás, že pro náš stát je kultura na posledním místě, takže si budeme muset pomoct sami navzájem. My to rozhodně nevzdáme a chystáme i tak na zářijový termín překvapení, které bude dárkem od nás pro ty, kteří s námi zůstávají,“ říká producent festivalu David Gaydečka. „Představte si takový půlMetronome,“ doplňuje Martin Voňka, rovněž producent festivalu.

Dobrá zpráva je, že jednání s agenty kapel probíhá pozitivně a už přes polovinu jich potvrdilo nový termín 17.–19. června 2021. Snažíme se přesunout celý letošní program na příští rok – včetně hlavních headlinerů. Oznamovat potvrzené umělce začneme již v následujících týdnech. Některé už znáte a některé jsme ještě ani oznámit nestihli.

Veškeré zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti na nový termín. Jednodenní vstupenky budou platit na ten den, kdy vystoupí headliner, na kterého jste si je koupili.

V případě závažných důvodů k refundaci nás prosím kontaktujte na e-mail tickest@metronomefestival.cz, kde se celou situací budeme zabývat individuálně. Chápeme, že pro mnoho z vás je tato situace nelehká, a proto se vám snažíme vyjít maximálně vstříc. Velmi si vážíme vaší trpělivosti a pochopení! Rádi bychom vás ale vyzvali k podpoře Metronome Prague a ponechání si vstupenek na příští rok. Podpoříte tím náš festival, naši práci a stovky lidí, kteří jsou do přípravy zapojeni.

Děkujeme vám v tomto neradostném rozhodnutí za podporu, které si moc vážíme. Moc se těšíme na setkání na Výstavišti v červnu 2021. Zůstaňte s námi!

Organizační tým Metronome Prague