Profesor, učitel, žákyně

Profesor, učitel, žákyně Zdroj: Profimedia.cz

Jak sbalit svého učitele a nenadělat paseku

„Dobrý den, v září jsem nastoupila na vysokou. Na tom by nebylo nic neobvyklého, kdyby se mi tam nezačal líbit jeden profesor, doktor či jaký že to má ten titul. Je celkem o dost starší (45 - ?), ale mně se nelíbí vzhledem, ale tou moudrostí. Nádherně čte, tak procítěně, vše ví, má krásné modré oči a "sexy mozek". Když jsem byla v květnu na přijímacích zkouškách, už tehdy jsem měla možnost se s ním setkat a už tehdy mi přišel jako obrovský sympaťák. Je tak charismatický, prostě když s ním mám přednášku a seminář, nesoustředím se na probírané téma, ale představuji si nás dva na jeho katedře literatury, jak mě svádí v jeho pracovně. Bože, mám to představy, ale nemůžu si pomoci! Když máme seminář, dívá se mi i do očí, já se snažím být na něho připravená, jak už vzhledově, tak daným tématem, abych ho ohromila! Myslím na něho, nechápu sama sebe! Mám nějakou šanci se mu zalíbit, sbalit ho, když je ženatý a vyučující zároveň? Zní to asi vtipně, ale on mi fakt hlavu popletl. Nemějte mě ale za nějakou trhlou puberťačku zamilovanou do tělocvikáře, tohle je něco úplně jiného! Budu moc ráda za váš názor, radu. Patricie“

 

 

Kdyby byly sepsány erotické představy mladých žádoucích studentek o jejich učitelích a profesorech, vznikla by jistě velmi tlustá a peprná kniha. Avšak již slavný milovník a svůdce Giacomo Casanova věděl, že erotický zážitek je vrcholný jenom v představách, v praxi je pak už jen poloviční. A to byste měla mít stále na mysli. Protože pokud jste hezká, dychtivá, žádoucí a vstřícná, šanci „zalíbit se mu a sbalit ho“ opravdu máte. Důležité však je, abyste si uvědomila, co od svého sexuálního zážitku vlastně čekáte.

 

 

Pokud si představujete, že Vás Váš učitel úžasně osouloží ve své pracovně, načež se do Vás zamiluje, rozvede se se svou ženou a nabídne Vám sňatek, tak Vás po sexu s ním čeká spíše zklamání. Sex s Vaším učitelem pravděpodobně nebude tak úžasný, jak si malujete v představách, a i kdyby se Vám to s ním moc líbilo, pravděpodobnost, že se kvůli Vám Váš učitel rozvede, je mizivá. Pokud Vás totiž Váš učitel v blízké době v pracovně skutečně osouloží, nebudete jistě první ani poslední dívka, kterou měl položenou na svém pracovním stole.

 

Jaké jsou tedy Vaše možnosti? Pokud jste i nadále rozhodnuta svého učitele svést, doporučuji Vám, abyste tak učinila ještě před zkouškovým obdobím. Protože ať už bude sex s Vaším učitelem dobrý nebo špatný, při samotné zkoušce Vám tato zkušenost jistě velmi pomůže. Pokud Vám to bude s Vaším učitelem v posteli klapat, čeká Vás několik příjemně prosouložených týdnů až měsíců – to podle toho, kdy to jednoho z vás přestane bavit.

 

Pokud Vám to s Vaším učitelem v posteli klapat nebude, pravděpodobně mezi Vámi vše skončí po prvním sexu a nejhorší na tom všem bude, že přijdete o své vzrušující erotické představy, které vás jistě pohánějí i k pilnému studiu. Avšak když římský filozof Seneca řekl: „Neučíme se pro školu, ale pro život,“ tak by jistě souhlasil i s tím, že sex s Vaším učitelem Vám do života dá víc než přečtená učebnice.

ALEXANDRA HROUZKOVÁ DOLEŽALOVÁ

 

 

 

V dobách, kdy jsem ještě různé dopisy čtenářů a čtenářek ve všelijakých poradnách jen čítal, jsem i tam narazil na vyznání dívky, co chodila se svým profesorem. Byl rovněž o dost let starší a ženatý. V jejich případě skutečně na sex došlo a nějakou dobu to spolu takto „praktikovali“. Pak jednou slečna potkala profesora někde v kině, kde byl v doprovodu své manželky. Nějak v tu chvíli pochopila, že tenhle vztah nemá budoucnost a že takových jako ona asi už bylo víc.

 

 

Takže všechno skončilo. Profesor potom ještě seděl v nějaké komisi, která ji jednou zkoušela. Tehdy jí skutečně pomohl vhodnými otázkami, o kterých věděl, že je zná. To byl nakonec jediný hmatatelný výsledek jejich chození. Já bych řekl, že to byl slušný částečný výsledek, ona to samozřejmě vnímala poněkud kritičtěji. O jejich vztahu se vyjadřovala obratem „dělala jsem mu zástrčku“.  Celkem je to asi dost trefné.

 

Teď k vaší věci. Je pravděpodobné, že takových jako vy může být v jedné posluchárně několik. Představte si, že tam možná jste dvě, tři, možná čtyři a prožíváte to samé. Tím jen naznačuji, že na vašem zahledění do jednoho muže, byť staršího, ženatého a vůči vám ve - svým způsobem - nadřazené pozici není nic neobvyklého. Nakonec ani ne špatného, protože se pohybujete ve sféře fantazie. Být vámi, tak bych si od toho ale mnoho nesliboval. On se kvůli studentce nejspíš nerozvede. Pokud jde o sex, tam máte více šancí, protože, budeme-li upřímní, svést muže není tak těžké. To svede někdy i vyložená Miss Antipatie, protože příroda je dost na její straně. Pokud by to byl váš konečný cíl a vy byste se nezapletla do nějakého maléru, věc by se časem vyřešila. I když znám případy, že se sice vyřešila, ale ono „časem“ trvalo dost dlouho - k psychické újmě zúčastněných. Bude jednodušší, když budete ještě chvíli snít a pak se obrátíte někam jinam. Ale záleží dost na povaze, třeba vydržíte hodně.

 

To jen tak z hlediska sociálně-psychologického. Pokud jde o morálku, nemáte pochopitelně nikoho svádět k cizoložství, tím méně ho páchat. Nejde o to, že člověk některé věci nemá dělat, protože jsou zakázané, ale že je nemá dělat, aby si nenabral břemena, která ho nakonec rozmačkají. To uvádím jen tak pro klid svého svědomí a neklid vašeho svědomí s poukazem na to, že byste taky nechtěla být manželkou záletného profesora. I když na světě jsou horší zla než záletní profesoři a zamilované studentky, tohle je nejspíš na posledním soudu jen takový folklor. Člověk je konec konců již stvořen jako bytost, která nemá na monogamii velký talent. Je dobré to aspoň vědět, aby člověk k jiným hříchům nepřidal ještě zaviněnou nevědomost.

 

 

Vy si stejně uděláte, co budete chtít, tak to udělejte, tedy až zjistíte, co opravdu chcete. Jen kolem sebe nenadělejte větší paseku, než je nezbytně nutné.

JAN JANDOUREK