Konec světa

Konec světa Zdroj: YouTube.com

Jste připraveni na soudný den 21. května 2011?

Vydejte se na výlet karavanem hlásajícím a očekávajícím brzký konec světa. Už od podzimu pod záštitou amerického křesťanského rádia Family brázdí příznivci jejich Caravan projektu americké silnice a hlásají pravdu o soudném dni.

Opustili své rodiny, zanechali práce, vzdali se peněz, domů, zvířat a přidali se k naprosto cizím lidem, aby s nimi strávili touto „bohulibou“ činností poslední měsíce života. Bývalý ošetřovatel postižených lidí, elektrikář, IT konzultant, šéfkuchař a další věří, že soudný den nastane letos přesně 21.května.

 

 

Podle nich ti, kteří jsou vyvolení, půjdou 21.května rovnou do nebe. Ostatní čeká pekelných 153 dní utrpení, bolesti, strachu a všeho nejhoršího, co si lze představit, než nastane 21.října 2011 konec světa. Na otázku, jak na své poselství přišli, ukazují nápisy na svých tričkách a bundách „Bible to tak hlásá“.

 

 

Jejich zatím pět karavanů jezdí velmi pečlivě v konvoji za sebou, odmítají mezi sebe pustit na cestě jakékoliv jiné auto. Jsou přesvědčeni, že jedině tak budí dostatečnou pozornost a o to jde: rozšířit zásadní varování mezi co nejvíce lidí, aby se mohli na konec světa a soudný den připravit. Ještě je čas začít se modlit, napravovat hříchy, prosit za odpuštění, kát se. Ještě je čas všechny, kterým na vás záleží opustit, a připojit se ke karavaně. Třeba právě to vás nasměruje 21.května přímo do nebe.