Reflex Cannabis Cup v Roxy

Reflex Cannabis Cup v Roxy Zdroj: Pavel Hofman

Reflex Cannabis Cup v Roxy
Reflex Cannabis Cup v Roxy
Reflex Cannabis Cup v Roxy
Reflex Cannabis Cup v Roxy
Reflex Cannabis Cup v Roxy
11
Fotogalerie

Reflex Cannabis Cup: Nemá snad policie co dělat?

Mejdan Reflex & Soft Secrets Cannabis Cup Party v Roxy, který tradičně navazuje na vyhlášení výsledků pěstitelské soutěže v Reflexu, letos proběhl jako první akce v nově otevřeném klubu Roxy. Do poslední chvíle jsme na sto procent nevěděli, jestli předtím z technických důvodů uzavřený klub skutečně v termínu otevřou, ale povedlo se.

 

V osmnáct hodin začaly besedy o lékařském využití konopí v NODu, kavárně nad Roxy, kde visely i vítězné fotografie letošního ročníku. V osm měla začínat party dole v Roxy, ale už někdy kolem sedmé začala policie před klubem sbírat lidi, kteří si přišli vykouřit před ještě zavřenou Roxy jointa. Pochytali jich několik, vždy je odvedli vedle do průjezdu, prohledali, zabavili jim hulení a předali je do přestupkového řízení.

 

 

Přestože přišlo skutečně hodně lidí, masivní policejní přítomnost snad patnácti policistů v civilu i uniformách před klubem značně narušila atmosféru. Pak se ke všemu zkouřil počítač, který měl při vyhlašování vítězů promítat nejlepší fotky na plátno, a nedařilo se mu promítnout ty správné fotky. Jen díky moderátorovi Juanovi se vyhlašování výsledků nezvrhlo v trapas. A hned po něm — lidé už pozapomněli na policejní manévry před klubem — se zábava rozjela, a letošní Cannabis Cup Party se nakonec přes snahu policie opravdu povedla.

 

 

Když jsem viděl muže zákona, placené z mých daní, honit kuřáky trávy, bylo mi to fakt trapné. A prosím policii, až bude zase nějakou podobnou akci připravovat, ať mi zavolají, číslo je v tiráži. Rád jim dám třeba tři tipy na podniky, kde se poloveřejně prodává perník a odkud pravidelně odcházejí našlehnutí náctiletí. Pokud má policie potřebu nějak bojovat proti konzumaci drog, ať začne tam, u pernikářských barů, tam je skutečné drogové nebezpečí. Buzerovat konzumenty marihuany za peníze daňových poplatníků je absurdní.