Údajně nebojácný rapper Řezník si vzal na rozhovor s Reflexem masku

Údajně nebojácný rapper Řezník si vzal na rozhovor s Reflexem masku Zdroj: Stanislav Krupař

Řezník vs. JXD: „Jiří X má v ***** ***!“

Tisková zpráva Zeleného Raoula k nejnovější písni rappera Řezníka „Epitaf (JXD Diss)“.

Známý drsný rapper Řezník, který se tak bojí světa, že ještě nikdy nikomu neukázal obličej bez masky, věnoval svou nejnovější písničku reportérovi Reflexu Jiřímu X. Doležalovi. Kromě vtipného verše „Jiří X. má hluboko v k****ě fix“ se posluchač o JXD dozví mnoho povzbudivého. Úplně nejlepší je závěr: „Tohle je pro tebe, ty krysí č****u, ty novinářská hnido, budeš trpět, p**o, příště, až tě potkám, tak ti jí vytnu do ksychtu, do toho starýho hnusnýho ksichtu vrásčitýho, ty impotentní p**o, chcípni!“

 

 

Klip je na Youtube doprovázen propagačním textem: „Řezníkovo výser feťáckemu pisálkovi JX Doležalovy, ktorý je tak zakomplexovaný, že sa snaží zdiskreditovať ľudí, ktorí narozdiel od neho niečo dokázali. Horrorcore nejsú žiadne rasistické m***y! “

 

Vzhledem k tomu, že se okamžitě objevily spekulace o tom, že si klip objednal sám Doležal, zapojil jsem veškeré mimozemské technologie a musím nejvážnější nepravdy kolující mezi posluchači klipu vyvrátit. Tedy:


NENÍ PRAVDA, že by Doležal za klip Řezníkovi zaplatil 100 000 Kč, ve skutečnosti mladý umělec chodí za mnohem nižší částky.


NENÍ PRAVDA, že by klip byl mstou Řezníka že to, jej jako chlapce Doležal, tehdy vedoucí v mládežnickém oddíle, prznil. Ve skutečnosti Doležal vedl dívčí oddíl a Řezníka v pubertě análně zneužíval zdroj, který si nepřál být jmenován.


NENÍ PRAVDA, že Řezníka (který vystupuje výhradně v masce) platí Doležal, aby rapoval rasistické písně, proti kterým pak Doležal píše v Reflexu. Ve skutečnosti je Řezník Doležal sám.


A konečně NENÍ PRAVDA, že by J.X. Doležal měl k***u. Jeho pohlavní ústrojí je ve skutečnosti tak odporné, že ani nemá český název.