TMBK: Trump vs. Brno

TMBK: Trump vs. Brno Zdroj: TMBK

TMBK: Trump vs. Brno
TMBK: Trump vs. Brno
TMBK: Koronavirus
TMBK: Koronavirus v Itálii
TMBK: Milion chvilek
7
Fotogalerie

Babiš se vězení vyhýbá jako Trumpovo letadlo Brnu! Podívejte se na nejlepší koláže od TMBK

Uplynulé dny v podání koláží našeho grafika TMBK se nesly ve znamení podivného manévru, které předvedlo letadlo amerického prezidenta Donalda Trumpa nad Brnem. Aby nebyli v Indii příliš brzy, obloukem se vyhnuli Brnu. Nevinná odbočka se rázem stala terčem spousty internetových vtípků a pozadu nezůstal ani Reflex. Podívejte se na ty nejpovedenější vtípky v naší fotogalerii.

Zatímco minulý týden se Tomáš Břínek věnoval volbě nového ombudsmana, tentokrát hrál skutečně hlavní roli úhybný manévr stroje Air Force One. To ale nebylo všechno. Vtípek se dá udělat i z koronaviru, který se na začátku týdne velmi přiblížil hranicím Česka a momentálně velmi trápí Itálii a Rakousko. Kromě toho tam najdete i jednu koláž věnovanou Milionu chvilek pro demokracii.

Tomáš Břínek alias TMBK je grafik a autor satirických koláží, které vyrábí především pro sociální sítě časopisu Reflex. Nyní výběr toho nejlepšího najdete i na našem webu a ve fotogalerii výše. Jak sám TMBK říká, humor je jako Sovětský svaz – nemá hranice. Jeho satira se tedy dotýká naprosto všech a všeho. Nebere si servítky a s rychlostí i humorem chrlí obrazové koláže napříč politickým i kulturním spektrem.