Pes je hrdým majitelem sedmi telefonů.

Pes je hrdým majitelem sedmi telefonů. Zdroj: facebook.com

Pes údajně vlastní dvoje Apple Watch hodinky.
Coco dostává jeden dárek za druhým.
Coco dostává jeden dárek za druhým.
Si-cchungův pes se dostal do médií už v lednu díky luxusní oslavě druhých narozenin.
Internetový obchod mladého miliardáře nese název Coco Wang
11
Fotogalerie

Synek čínského miliardáře koupil sedm iPhonů pro svého psa

Wang Si-cchung, osmadvacetiletý mladík, jehož jméno vám pravděpodobně nic neříká. Přesto se právě tento Číňan objevuje v posledních dnech na stránkách těch nejvěhlasnějších světových on-line médií. Wang Si-cchung je synem nejbohatšího čínského podnikatele, realitního magnáta Wang Ťien-lina, který má majetek v hodnotě 724,5 miliardy korun. Tento fakt ovšem není to, co dostalo Si-cchunga do mediálního zájmu. Je to jeho pes. 

Si-cchung vystudoval Winchester College a sám je velmi úspěšným podnikatelem. Ještě známější než on sám je však jeho pes Coco. Aljašský malamut má na sociálních sítích své vlastní účty, jež sledují i čínská média, včetně cnbeta.com nebo on.cc. Zájem o štěně mladého dědice impéria má jednoduché vysvětlení. Coco si totiž žije luxusnějším životem než 99 % obyvatelstva na planetě Zemi.

Pes údajně vlastní dvoje Apple Watch hodiny, každé v hodnotě 25 200 Kč, a nyní dostal sedm nových telefonů iPhone 7.

Si-cchungův pes se dostal do médií už v lednu díky luxusní oslavě druhých narozenin. A aby toho nebylo málo, k příležitosti psích narozenin otevřel jeho štědrý páníček nový internetový obchod s názvem Coco Wang, který se specializuje na prodej hraček a doplňků pro psy s kreslenými ilustracemi Coka.

Pes Coco cestuje zásadně soukromým letadlem a vozí ho autem řidič.

Vše je vcelku chytrá hra a budování značky. Jedinému dědici konglomerátu Wang Ťien-lina a miláčkovi Číny se nedá upřít excentričnost a touha provokovat. Na jeho vlastní podnikání má ovšem tato provokace velmi dobrý vliv. Jak bychom se ostatně dozvěděli o jeho eshopu, pokud by nefotil svého psa s iPhony, po nichž západní děti tak zoufale touží.

Na to, jak si pes mladého miliardáře žije, se můžete podívat v galerii.