Fotografie

Fotografie Zdroj: internal

Koupil 99 iPhonů a požádal ji o ruku. Řekla ne

Přinejmenším jako kuriózní můžeme označit případ, který před několika dny rozšířila britská média. Mladík, který se rozhodl požádat o ruku svou vyvolenou, se na klíčový okamžik vybavil 99 chytrými telefony. Před zraky několika diváků požádal o ruku svou vyvolenou. Nedostal ale odpověď, kterou očekával.

„Když už někoho požádáte o ruku, měli byste vědět, že ta slečna řekne ano,“ napsal v úvodu článku o smolaři časopis Time. Možná na tom něco bude. Muž, kterého média zatím ponechávají v anonymitě, si několik let šetřil na to, aby mohl koupit – po uvedení na trh – nové telefony šesté generace. Utratil za ně neuvěřitelných 85 tisíc dolarů.

Když přišla hodina H, shromáždili se zaměstnanci firmy, v níž Číňan dělá programátora, před pracovištěm. Několik zaměstnanců a kolegů onoho nešťastníka přihlíželo, ovšem v očekávání, že budou moci slavit společné štěstí budoucích novomanželů.

Mladík vytvořil ze zakoupených telefonů velké srdce, a právě uvnitř malé zdi vytvořené z telefonů se pokusil o své štěstí. Stalo se však něco, co asi téměř nikdo neočekával. Slečna řekla ne.