Václav Moravec

Václav Moravec Zdroj: Facebook

Vrabčák podle Facebooku: Zemanovy týdny

Řečeno sportovní terminologií, Miloš Zeman si v této sezóně drží formu. Mediální prostor opanoval i v dalším týdnu. A když už pomalu doznívaly jeho ku*dy, vypálil z Žofínského přímého kopu, že na Národní to nebyl masakr, přátelé! Jasně, za deset let na to budeme v dobrém vzpomínat jako na takové kočkování a škádlení se s obušky a radlicemi obrněných transportérů. Nevěřím na stařeckou demenci. Podle mě je preziďent jednoduše opilý mocí, nadto zdatně mediálně kryje všechny ty současné Andrejovy kousky. Myslím, že je načase se chystat minimálně na pád vlády, možná na předčasné volby. Nakonec, 2015 je volebně plonkový rok. "A o čem se po dnešních Otázkách VM bude hovořit?" Že Václav nosí na náš státní svátek kravatu s ruskou trikolorou...?

Facebook IkonyFacebook Ikony|archivLudek Stanek sdílel(a) příspěvek (fotka) uživatele Filip Rožánek.

Takze si to zopakujeme jako kazdy rok­ ceska trikolora ma barvy v poradi bila, cervena, modra svisle. Ze to nechytaji retardi, jako Ales Brichta 

je jeste pochopitelne, ale nejchytrejsimu, nejodvaznejsimu, nejkultivovanejsimu a nejlepe oblekanemu moderatorovi na cele Praze 4 by to kurva nekdo rict mohl. A pokud se mu to rict boji, at mu to napisou na papir a strci pod dvere. Diky.

Připomeňme si pro pořádek, že navlas stejnou kravatu nosí i prezident Zeman. Ten, když byl na Vysočině, přijímal tam zejména právě Václava Moravce. Jsou to dlouholetí mediální spojenci a kamarádi. Takže, pozorně poslouchejme, jak se moderátor ČT staví k prezidentovým výstřelkům. Tak tu kravatu nakonec vyměnil za jinou, barvy tmavě modré? Masakr zpochybnil. Tak uff.

Facebook IkonyFacebook Ikony|archivJindřich Šídlo

Zeman má pravdu. Kdyby na Národní třídě řídil tenkrát zásah jeho přítel, plukovník Zbytek, byla by to jiná jízda.

 

Facebook IkonyFacebook Ikony|archivPetr Skočdopole

Vždy, když je nejhůř, pomyslím na to, že i Miloš Zeman je pravděpodobně produktem milostného aktu.

 

Facebook IkonyFacebook Ikony|archivLuděk Mádl

je teda fakt, že mě v roce 89 nenapadlo, že se v Londýně bude v roce 2014 řešit, jestli jsou víc punk ruský feministky, nebo českej prezident Vysočina Křižánky přes Erik Best "Povstání kund" (Pussy Riot) dle překladu Erik Best považují své předčasné propuštění z vězení za "politickou propagandu" a Zemanův názor na ně za "patriarchální". Evidentně jim není svaté nic. Ani Ježíš, ani vlády světa, jež jsou zřízeny od Boha, ani muž, jako hlava ženy. Veřejná soulož je "modlitbou k Bohorodičce". Ta je ale mrtvá. Hlouběji už to padnout asi nemůže.

FacebookFacebook|Facebook

 

 

 

 

 

 

 

Na jednu stranu je blbost lidi zavírat za politické názory, to je jasné. U ruských feministek bych měl ale jednu poznámku. Představme si, že tady u nás by teď třeba po schválených restitucích vnikla na protest proti tomu nějaká punková kapela Dick Riot do mariánského kostela a tam povalila oltář a motorovkou přeřízla Madonnu. A označila to jako politický protest. Když jsem pak viděl "selfíčko" Pussy Riot z Londýna, pousmál jsem se: punkerky, rebelky. Pankáč jsem byl a naše holky teda vypadaly dost jinak. No nic.

Facebook IkonyFacebook Ikony|archivHanuš Hanslík přidal(a) nové fotky (2).

Po 22 letech Federální shromáždění plné politiků ­ setkání k 25. výročí 17. listopadu...

 

Facebook IkonyFacebook Ikony|archivFrantišek Cerha

Nejvíc se dnes těším na Babišův projev ve federálu. Kdyby nepřišla revoluce, tak by tam žvanil i dnes, třeba při příležitosti oslav VŘSR, či Vítězného února. Oslav by se účastnil buď jako poslanec za KSČ, lidový milicionář, či ředitel nějakýho státního podniku.

Facebook IkonyFacebook Ikony|archivMiroslav Kalousek

Zpráva z tisku: Dnešní oslavy 25. výročí 17. listopadu naplnily očekávání. Nejprve vystoupil agent StB Falmer s tvrzením, že bylo dobře. Po té vystoupil agent StB Bureš a ujistil, že bude líp.

Facebook IkonyFacebook Ikony|archivJindřich Šídlo

Veleba navazuje na odkaz Václava Havla. Já to pro letošek vzdávám.

 

K tomu komunista Dolejš, že ty dějiny je třeba vnímat nečernobíle..... Bohužel, změny před rokem 1989 prý vnímali lidé jako mělké. Bohužel? Proboha, máme zapotřebí, abychom na výročí Listopadu poslouchali komouše a estébáky, jak řeční o sametové revoluci? Máme. Protože takhle jsme karty rozdali my voliči.

FacebookFacebook|Facebook

Doufejme, že kvalita zaměstnanců Agrofertu je rozdílná. Že řezníci v Kosteleckých uzeninách umí párky o dost lépe než redaktoři iDnesu pravopis. Byl to silný týden, tak si na závěr oddechněme u několika vtipných statusů. Zítra na Národní se s vámi potká i kolega Vrána ;)

Facebook IkonyFacebook Ikony|archivMilos Cermak Kdysi jsem tenhle fór slyšel a jsem rád, že jsem si ho zase připomněl. via Jan A. Novák:

Dobrej vtip z diskuse pod mým článkem o marihuaně na iHned: "Pohádá se chlápek se svojí ženou, práskne dveřma, posadí se na balkón, smotá jointa, vyhulí ho... a najednou: zuuummm – oblohou proletí žlutá koule. Chlápek sedí, kouká a říká si: „Ty vole...” A ubalí si ještě jednoho. Vyhulí ho... a zase: zuuummm – oblohou proletí žlutá koule. Chlápek sedí, vůbec nechápe, tak si ubalí třetího špeka, vyhulí ho... a zuuummm, zase proletí žlutá koule. Chlápek už vůbec nechápe, a najednou se otevřou dveře, v nich stojí manželka a říká: „Franto, pojď domů, sedíš tu už tři dny.”

Facebook IkonyFacebook Ikony|archivJan Sotona "Křesťanka ve věku 30 až 40 let: 75 tisíc dinárů (1400 Kč)." No, aby ti islámští radikálové nedopadli jako americké realitní fondy v roce 2008. Pamatujete, jak najednou ty nafouknuté ceny splaskly a jaké to mělo dopady na globální trh?


Facebook IkonyFacebook Ikony|archivFITKO DOMU sdílel(a) příspěvek (fotka) uživatele Martin Lukač. ... málokdo si to uvědomuje, ale největším světovým výrobcem pneumatik je firma McDonald's

 

 

FacebookFacebook|Facebook