Zdroj: Huawei Technologies (Czech) s.r.o.

5
Fotogalerie

Tanečník a výherce Let´s Dance prozradil, jak se udržet ve formě

Vilda Šír letos na jaře zvítězil ve slovenské taneční soutěži Let´s Dance a aktuálně se naplno věnuje své taneční kariéře. To vyžaduje mimo jiné i zdravou životosprávu. V tréninku a každodenním životě mu pomáhá nový chytrý asistent. Otestoval ho i v Pick a Card Challange s Terezou Maškovou.

Výzva Pick a Card patří mezi současné největší TikTok trendy. V této výzvě účastníci volí z několika variant karet a musí splnit, co si vylosují. Tereza Mašková a Vilda Šír se rozhodli přijmout výzvu a otestovat tak nové hodinky Huawei Watch GT 4. Jak vypadá takový den svěřený do rukou osudu?

Nerezová ocel, nebo zelené?

Huawei Watch GT 4 se v pánské variantě vyrábějí hned ve čtyřech provedeních: sportovní černé, nadčasové hnědé, nevšední zelené a luxusní nerezové oceli. Vilda si nejprve musel vylosovat, jaké hodinky si v daný den vezme na sebe. A padly zelené. Ty jsou určeny těm, kteří se nebojí vykročit z všednosti a touží po osobitém a výrazném vzhledu. Řemínek je vyroben ze 70 % z nylonu recyklovaného z oceánů a z 30 % z recyklovaného polyesteru z plastových lahví.

Huawei Technologies (Czech) s.r.o.

Sólo taneční vystoupení na náměstí? Žádný problém

Ve městě dostal za úkol vybrat, jak se dostane na náměstí a co tam zatancuje. Vylosoval si tu složitější cestu a vyrazil krokem vzad předvést svůj um v oblasti břišních tanců. I přes veškeré překážky se mu to povedlo a samozřejmě si nezapomněl zapnout režim Belly Dance (břišní tance), aby mu hodinky správně naměřily všechny zdravotní funkce při výkonu i spálené kalorie. Huawei Watch GT 4 nabízí možnost výběru až ze 100 sportovních režimů, kde si vybere snad každý.

Kdo neplní kroužky, jako by nebyl

Huawei Watch GT 4 přichází s novou funkcí Activity Ring, kde si uživatelé jednoduše nastaví své denní cíle stání, cvičení a spálených kalorií. V průběhu dne tak mohou sledovat, jak se jim daří postupně k cílům přibližovat. Vilda tak musel otestovat i tuto novinku. Dostal na výběr, zda dokončí svůj kroužek Pohyb, nebo denní počet kroků. Vyhrál pohyb, a tak se rozhodl vyběhnout do ulic a navštívit i workoutové hřiště.

Huawei Technologies (Czech) s.r.o.

Denně spálí klidně i 1600 kalorií

Pro profesionálního tanečníka není problém spálit klidně i 1600 kalorií denně. Vilda ale upozorňuje, že se často jedná o jednostranný pohyb a je potřeba ho kompenzovat, aby si udržoval zdravou formu. Chodí tak navíc dvakrát týdně do posilovny a díky novým hodinkám Huawei Watch GT 4 má neustále přehled o spálených kaloriích a zdravotních funkcích.

Huawei Technologies (Czech) s.r.o.

Správné stravování, ale i pitný režim

Když je člověk vytížený, může se stávat, že nedodržuje správný pitný režim, nebo třeba nepravidelně a nezdravě jí. Vilda k tomu využívá chytrých upozornění, která mu připomenou, že už je třeba čas se napít. Uživatelé také v hodinkách najdou funkci Stay Fit, kde mohou sledovat, zda jsou v kalorickém deficitu či přebytku. Aplikace navíc umí vytvářet personalizované hubnoucí či nabírací plány a stanovuje cíle na následující týden podle toho, jak se uživatelům dařilo v tom předešlém.