Česko tankuje speciál: Unie schválila covid pasy, my je tu brzdíme

Chcete love? Jděte za Jermanovou. A to jak pro lásku, tak - a to hlavně - pro prachy. Bývalá hejtmanka odměňovala svoje úředníčky tak bohatě, až dva z nich dostali skoro dvakrát tolik než byl jejich řádný plat. Jarčo, nebudeš zase nabírat nový lidi? Že bych se přihlásil... Na druhou stranu, dlěat zrovna pod ní...jak se říká, ani za všechny prachy světa. Brrr! Ale nebojte, covidu se v dnešním dílu nevyhnete! Více v Událostech Luďka Staňka na Mall.tv.

Covidu není nikdy dost, to už je takové naše heslo posledních měsíců. Ale tentokrát si to obměníme trošišku. Covid pasy! Možnost jak bez závažnějších problémů cestovat nebo vopruz co nechtěj řešit ani politici? Ani jedno! Prostě jen další prapodivnost, u který vláda vlastně ani neví, proč jí řeší.

Covid pas má stejné údaje jako certifikáty, který už se pár dní vydávaj, ale najednou na ně je třeba zákon! Proč, nač? Cestování? Nelogická odpověď? Pro politiky ANO ne. Je to totiž jediné heslo, kterému rozumí oni i jejich voliči, argumentační hodnotu ale nemá žádnou. A vás to ještě překvapuje?