Hnutí ANO teče do bot stejně rychle, jako tečou splašky do Bečvy

Andrej Babiš vytáhl do boje proti migrantům a cizákům! Což na tom, že pomalu jediným takovým v Česku je on. A Alena Schillerová namísto zachraňování naší ekonomiky raději vyrazila k vodě. Pojďte se s námi v Událostech Luďka Staňka z produkce internetové televize Mall.tv podívat, jak ANO hodlá letos vyhrát volby.

Vládnímu hnutí ANO podle průzkumů teče do bot stejně rychle, jako tečou splašky do Bečvy. Andrej Babiš proto ze strachu z prohry razantně změnil rétoriku a vytáhnul na své oponenty z řad Pirátů a STAN jejich podporu migrantů. Má to jen jednu drobnou vadu vadu. Do Evropy žádní migranti nemíří a Česku se i tak před šesti lety velkým obloukem vyhýbali, což se bohužel nedá říct o našem premiérovi...

Za to Alenka Schillerová má jinou volební taktiku. O víkendu oblékla svůj nejnovější modýlek, fešné brýle a vydala se k vodě. Krmit labutě a obhájit nám svůj progresivní plán, jak se dostat z ekonomické krize tím, že budeme používat bankovky jako topivo. A její obhajoba? Zase v tom má prsty Kalousek!

Více se dozvíte v Událostech Luďka Staňka, které najdete ve videu v úvodu článku.