Abnormálně tragický týden pro mladé muže. Vojtěch se vrací, Stropnický krachuje a Feri rezignuje

Mládí vpřed? Ani omylem! Tento týden je pro mladé muže abnormálně tragický. Počínaje Ramanem Pratasevičem, který hnije v kriminálu a konče Dominikem Ferim, který by za mřížemi mohl klidně brzo skončit. Pojďte se s námi v Událostech Luďka Staňka z produkce internetové televize Mall.tv podívat, proč tahle Země není pro mladý.

Dnešní mladí, ti tvrdí chleba mají. Zejména běloruský aktivista Raman Pratasevič, jehož nechal i s civilním letadlem unést Lukašenkův režim a poté zvěřejnil jeho „dobrovolné“ videopřiznání k výtržnostem. A nic nevypovídá o tom, jak se má váš vězeň v pohodě víc, než když ho dáte před kameru s obličejem plným modřin a přeraženým nosem. 

Do svého malého osobního kriminálu v podobě sloužení Andreju Babišovi se vrací i Adam Vojtěch, který souhlasil, že se stane opět ministrem zdravotnictví. Těžko říct, jestli dobrovolně, protože z jeho výrazu od té doby nadšení jen čiší! A nesměje se moc ani Dominik Feri, který byl obviněn ze sexuálního obtěžování žen a na krku má policejní vyšetřování.

Více se dozvíte v Událostech Luďka Staňka, které najdete ve videu v úvodu článku.