Jak je to s očkováním? Odborníci z řad odpůrců mají jasno!

Pojďme si takhle při pátku udělat výlet do historie. Už 500 let před Kristem staří Řekové pochopili, že proděláním neštovic se proti nim stáváte imunními. Trvalo ale ještě pár stovek let, než se podařilo vymyslet i bezpečný způsob, jak se "nakazit" a přitom neumřít. Dnes tomu říkáme vakcinace. A stejně jako s každým vynálezem, i s tímhle přišli...dramatická hudba...antivaxxeři! Je to tak, už v devatenáctém století bojovali lidé proti právu na zdraví. Více v dnešním vzdělávací díle Událostí Luďka Staňka na Mall.tv.

Pokud tedy patříte mezi tu masu ovcí, která se přiklání k tomu, že očkování není nejen zbytečné, ale dokonce škodlivé, tak prosím připojte se na hřbitově k těm, kteří si to mysleli ve stoletích před vámi. Nejste jedineční, opravdu ne. Není to ale jen o očkování proti covidu, lidé po celém světě věří, že očkování způsobuje u dětí autismus. Je na to totiž i lékařská studie!

Co na tom, že ten lékař, který ji napsal, podváděl, vymýšlel si, šachroval s daty jak kouzelník Fokustón a nakonec byl zbaven lékařské licence. Stejně tak očkování proti rakovině děložního čípku nezpůsobuje mentální retardaci, ani očkování proti tetanu u vás nerozjede roztroušenou sklerózu. Rozumíme si?