Největší zločin Faltýnkova kamarádíčka? Kam se hrabou kšefty s testy na covid a čtvrtmiliardová zpronevěra

S Faltýnkem na věčné časy. O kočkách se říká, že mají devět životů a zatímco kolem Flatýnka padaj hlavy jak přezrálý švěstky, on se furt drží. Kam se na něj hrabou kočky. Faltýnek sbírá průsery jak Pokémony přesto ale oproti svým kolegům jede dál. A to ruku v ruce s dalším výhercem zločineckého jackpotu. O tom více v dnešních Událostech Luďka Staňka z produkce internetové televize Mall.tv.

Abyste neřekli, že jsme vás dneska ochudili o Hamáčka. Jeník to máš těžký. Celá ta jeho kauzička nám asi do budoucna vydá na nějaký pravidelný speciál - teda....snad jen do října. Modleme se. Jednání za zavřenými dveřmi a bez telefonu a chytrých hodinek, který by mohly nahrát nějaké to konečně pravdivé slovíčko, nic nepřineslo. Překvapivě.

Ale zpátky k Faltýnkovi. Za loňskou "operaci Rio" ministr Prymula letěl. A Faltýnek? Ten na teplém místečku sedí dál. A to i po tom co se provalil ten jeho epesní deníček. V Riu ale sebou měli ještě jednoho zajímavého pána. Jan Třeštík, dámy a pánové. Zvládl za pár let posbírat už podovodnické bingo. A i s ním má pletky Faltýnek.