Miloš Zeman a Marie Benešová: Dvojka, co si hezky rusky ladí, ale trhá uši je poslouchat

Nový týden, nové rozvolnění! Jenže zahrádky a hospody furt nic, takže je nám to všem vlastně dost jedno. Komu to ale neni jedno je celá řada podnikatelů, která se každý týden už už chystá otevřít, jen aby pak mohli zase všechno uklidit a mít dál zavřeno. Když už jsme u toho, co by mělo být zavřeno - jen takovej nápad, ale co třeba huba Miloše Zemana a jeho přisluhovačů včetně Marie Benešové? Více v dnešních Událostech Luďka Staňka na Mall.tv.

Vraťme se zase k tématu Vrbětice, protože toho není nikdy dost. Když už jsme se všichni shodli a dohodli na to, že za všechno může Rusko, vyhostili jsme jim spoustu diplomatů, což ostatně posvětil i náš prezident, tak si Zeman pustí pusu na špacír a dvou verzích. Hamáček mu to sice zatrhl, ale to by nebylo, aby se Miloška někdo nezastal.

A tím byla tentokrát ministryně spravedlnosti, která by zfleku mohla být Zemanova sestra. A aby v tom nebyl málo guláš, začala tvrdit, že vyšetřovacích verzí událostí ve Vrběticích je ještě víc! O tajemná zprávo od BISky, co všechno v sobě ještě skrýváš?