Bacha, Piráti jsou na vzestupu! Andrej bojuje pomocí teleshoppingu

Čau lidi, už jste se báli, co se stalo s Andrejem Babišem? Nemusíte mít vůbec strach, ani tentokrát jsme o týdenní okénko do duše českého premiéra nepřišli, jen jsme měli trochu problém z toho... nic něco uplácat. Takže zase schovejte ty lahve šampaňského a pojďte se s námi v Událostech Luďka Staňka z produkce internetové televize Mall.tv podívat, co nám Andrej zvěstoval tentokrát.

Bída přišla na kozáky! A nemyslíme tím všeobecně špatnou koronavirou situaci v ČR, ale stalo se ještě něco horšího! Po posledním průzkumu agentury Kantar Andrej Babiš zjistil, že začíná těžce ztrácet na Piráty a při představě těch budoucích účtů za koblihy nám místo svého obvyklého hlášení v Čau lidi naservíroval pouze krátký teleshopping.

Hned z kraje nám český premiér nabídl lék bamlanivimab. Ten sice není tak úplně schválený, ale na co nějaký štempl? Podle Andreje “je bezpečný” “a mohl by fungovat” a “stejně nemáme alternativu”, no tak nekupte to! Ale jestli se vám to nezdá, pak je tu ještě záložní varianta... zázračné odčervovadlo pro koně! Kam se hrabe Horst Fuchs...

Více se dozvíte v Událostech Luďka Staňka, které najdete ve videu v úvodu článku.