Emočně vyždímaní manželé Babišovi. Mají se hůř než všichni a ještě je chce někdo zničit

Naděje, zhroucení a vražda! Víkendová debata s Andrejem Babišem měla tak dramatickou a nervydrásající zápletku, že by se za ni nemuseli stydět ani v Hollywoodu a premiér se divákům postaral o hotový emocionální kolotoč. Pojďte se s námi v Událostech Luďka Staňka z produkce internetové televize Mall.tv podívat, co všechno Andrej Čechům v rámci nedělního oběda naservíroval.

Zprvu to vypadalo, že se Andrej v živém přenosu konečně zhroutí a zavřou ho někam do ústavní péče. Tisíce diváků si ale dělaly naději zcela zbytečně, ačkoliv nakonec se šokujícího finále přece jen dočkaly. Premiér jim totiž jen tak mezi řečí přiznal, že mu a jeho rodině někdo vyhrožoval smrtí a právě to je ten důvod, proč svou manželku „uklidil“ do Dubaje.

Na tom by nebylo nic divného a nelze se mu divit. Ale vzhledem k tomu, že pravdomluvnost a Andrej Babiš k sobě mají blízko asi tak jako Marie Benešová a něha… Pomyslnou třešničku na závěr tomu však nasadila Monika Babišová, která v slzách médiím přiznala, že se o výhrůžkách dozvěděla až nyní. Andrejovi totiž patrně přijde normální takové „banální“ záležitosti vzkázat své rodině přes televizi.

Více se dozvíte v Událostech Luďka Staňka, které najdete ve videu v úvodu článku.