Česko zakleté v časové smyčce bez konce. První krysy opouštějí loď

Loď se potápí, za kormidlem šílený kapitán, lidé v panice běhají sem a tam a první krysy už opouští palubu! Ano, tak by se dala popsat momentální situace v České republice, zemi, která chaosem a koronavirem oplývá. Pojďte se s námi v Událostech Luďka Staňka z produkce internetové televize Mall.tv podívat, kdo už raději bere kramle.

Máte v sobě ještě špetku optimismu a doufáte v lepší zítřky? Pak vězte, že když z Česka utíká i jeden ze strůjců současného celonárodního chaosu, tak situace už je asi opravdu vážná.

Adam Vojtěch, bývalý ministr zdravotnictví a poskok Andreje Babiše, se rozhodl celý tenhle bordel přežít ve Finsku. A není se čemu divit! Tato severská země má totiž mnohem lepší pandemická čísla. Patrně i proto, že v jejich vládě nesedí diletanti, kteří už rok nejsou schopni vymyslet pandemický zákon a vše řeší s pomocí nouzového stavu. A když dostanou nůž na krk od opozice, tak jen opráší Vojtěchův starší koncept, který Sněmovna už jednou smetla ze stolu, a doufají, že tentokrát jim to vyjde. Takže Adame, vem nás s sebou!

Více se dozvíte v Událostech Luďka Staňka, které najdete ve videu v úvodu článku.