Čau, lidi! Nemakáme a všechno poděláme. Buďte zdrávi, vaše vláda

Čau lidi, tak vy nebudete Andreje volit? Tak v tom případě ale na nějaké rozvolňování zapomeňte a budete dřepět doma, dokud si to nerozmyslíte! Pojďte se s námi v Událostech Luďka Staňka z produkce internetové televize Mall.tv podívat, co přineslo týdenní okénko do duše českého premiéra.

Situace v Česku je zřejmě opravdu kritická, protože už to chvíli vypadalo, že se nedělního Čau lidi snad ani nedočkáme. Ale protože zlobíme a nedodržujeme báječná a funkční opatření naší vlády, tak nás boží trest nakonec stejně stihnul a Andrej se se zpožděním ohlásil. Takže co jsme se všechno dozvěděli?

Hejtmani Babiše zachránili doslova za pět minut dvanáct a ten jim tak teď chce ukázat, jak během 14 dnů zvládne dodělat všechnu tu práci, na kterou jeho vláda poslední rok snad ani nesáhla. Na nějaké rozvolňování teď můžeme zapomenout, první se to totiž otestuje na našich dětech, které je třeba v této kritické situaci, kdy nám tu hrozí jedna agresivní mutace vedle druhé, nahnat do škol. A kdo za tuhle šlamastyku může? No vláda přece určitě ne!

Více se dozvíte v Událostech Luďka Staňka, které najdete ve videu v úvodu článku.