Václav Klaus a jeho vyvíjející se názory. Před realitou je míle napřed už od března

Pokud vám neni zrovna dvanáct nebo netrpíte nějakou poruchou, která by způsobovala přehnané omlazení mysli, může se stát, že následující řádky nepochopíte, ale o to víc vás naštvou. Úřad vlády najal za půl míče dva youtubery, aby se starali o Instagram, Tik Tok a YouTube. Ty dva youtubeři jsou taková klasa, že je nikdo nezná. Více v Událostech Luďka Staňka na televizi Mall.tv.

Náplní práce dvojice Šulcová a Galaba je natáčení videa, která vyvracejí mýty o vakcínách. To nezní tak zle, že jo? Jenže - ono je tam vždycky nějaký jenže - je teda fakt otázkou, jak jsou na to zrovna tihle dva kvalifikovaní. Šulcová třeba v jednom čupr dupr návodu, jak nerozmazat si make-up při oblíkání nosí igelitový pytlík na hlavě. To asi abyste měli ten make-up až do hrobu....

Vůbec první počin influencerský dvojice na Tik Toku Úřadu vlády taky stojí za to. Krásnej lustr, výhled do zahrady a támhle má okna Babiš. Jo přesně, to sme si za půl mega taky představovali. Těšíme se na další počiny. Pořádnej počin je taky Václav Klaus, ale o tom v dnešním díle Událostí.