Cupcake Andreje Babiše

Cupcake Andreje Babiše Zdroj: Facebook @@AndrejBabis

Moderátorka Lucie Macháčková předvádí názornou ukázku toho, jak dopadne Česká republika pod úderem koronaviru pomocí cupcaku a své pěsti.
Premiér Andrej Babiš postuje v době koronavirové krize sladkosti.
Ministr Prymula chodí navštěvovat nemocnice.
3
Fotogalerie

Česko bojuje s koronavirovou krizí: Premiér Babiš zatím fotí zátiší s cupcakem

Zatímco se naše země snaží všelijak vyhrabat z krize, kterou si prochází kvůli koronaviru, premiér Andrej Babiš je zcela v klidu a na své sociální sítě umisťuje příspěvky, které nikdo nechápe. Třeba cupcake s mrkví. Zkrátka jakoby se nechumelilo. Za to ministr zdravotnictví Roman Prymula obchází nemocnice a fotí se se sestřičkami, což oznámil na sociálních sítích. Ale asi mu nedošlo, že ne každá žena v nemocnici v bílém musí být zdravotní sestra. Může to být například lékařka s mnohaletými zkušenostmi. Ale co, ženská jako ženská, že. Více se dozvíte v novém díle pořadu Síťoviny intrnetové televize Mall.tv. 

Video ke článku zhlédněte zde:

Martin Jirman a Lucie Macháčková jsou tu proto, aby vám neunikl žádný žhavý trend ze sociálních sítí. S námi nebudete out! Jaký status otřásl Facebookem, jaké vyfiltrované fotky zaplavily Instagram, kdo se ztrapnil na TikToku a které celebrity přestřelily napříč sítěmi? To se dozvíte v našem svižném zpravodajství a nepřijdete ani o zvířátko na konec.