Video placeholde
Záběry z filmu Pobřežní hlídka
Záběry z filmu Pobřežní hlídka
Záběry z filmu Pobřežní hlídka
Záběry z filmu Pobřežní hlídka
Záběry z filmu Pobřežní hlídka
23
Fotogalerie

Mládeži nepřístupno! V nové ukázce Pobřežní hlídky není nouze o nadávky i nechutnosti

Zatímco předchozí ukázky byly plné pomalu pohupujících se ňader v červených plavkách nepřirozeně krásných plavčic, tentokrát filmová předělávka kultovního seriálu z 90. let odhalila jinou tvář. Nový trailer na Pobřežní hlídku totiž dává tušit, že ve filmu se nepůjde pro sprosté slovo daleko a objeví se i pěkně nechutné scény zahrnující třeba osahávání intimních partií v márnici. Podívejte se na video s českými titulky.

Jak se blíží premiéra filmu Pobřežní hlídka, tvůrci přitvrzují i v uvolňovaných ukázkách. Tentokrát sledujeme většinu času špičkování mezi dvěma hlavními protagonisty – bývalým wrestlerem Dwaynem „The Rock“ Johnsonem a bývalým idolem náctiletých Zacem Efronem.

Vedle nich si roličku stříhne i David Hasselhoff aneb ztělesnění devadesátých let v mužské podobě. O vnadný doprovod se pak postarají Alexandra Daddario, Priyanka Chopra a Kelly Rohrbach. Jak ukázky napovídají, mozek se rozhodně vyplatí nechat doma a při sledování ho nezapojovat ani na moment.

Film režiséra Setha Gordona vstoupí do tuzemských kin za necelý měsíc, přesněji 15. června. Zajdete na něj? Dejte nám vědět do komentářů.

Video placeholde
Mládeži nepřístupný trailer na nový film o Pobřežní hlídce • Facebook.com/baywatch